Tekeekö Frendit paluun? Sarjan tähti vastaa

09.05.2012 06:45 - Eeva Rajala

Moni Frendit-sarjan fani haluaisi varmasti nähdä sarjan tekevän paluun televisioihin.

Hieman hömelöä Phoebe Buffayta sarjassa näytellyt Lisa Kudrow pitää kuitenkin mahdollista paluuta epätodennäköisenä, vaikkei suoralta käsin tyrmää ajatusta.

Frendit-sarja päättyi vuonna 2004. Heti sarjan päättymisen jälkeen alkoi spekulaatiot siitä, mahtaako sarja palata jonkin tovin päästä takaisin. Paluu näyttää kuitenkin olevan vain fanien haave, ei realistinen asia.

- En usko, että sarja palaa koskaan, halusimme sitä tai emme. Uskon, ettei kukaan meistä haluaisi sitä, jos ei sarjan luojat David Crane ja Marta Kauffman kirjoittaisi sitä, enkä näe sellaista mahdollisuutta, Kudrow kertoi E!Online-sivustolle.

Kudrow kuitenkin vihjailee, että Frendit-sarjasta voisi tehdä menestyksekkään parodiaversion.

- En jaksa odottaa 10 - 20 vuoden päähän ja nähdä nuoremmat näyttelijät sarjassa. Se olisi hauskaa, Kudrow jatkaa.

Jo aiemmin Frendit-sarjan toinen tähti, myös hieman hömelöä Joeyn Tribbiania näytellyt Matt LeBlanc kertoi Kudrow'n tavoin, että sarja ei sellaisenaan varmaan palaa koskaan.

- Ei ole mitään suunnitelmia. Kaikki näyttävät puhuvan siitä nykyään, mutta ei, meillä ei ole rautaa tulessa, LeBlanc kertoi.

Fanien on siis tyydyttävä sarjan uusintoihin. Tulevaisuudessa voidaan nähdä myös uudempi versio Frendit-sarjasta, aivan kuten 90-luvun suosikkisarjasta Beverly Hills 90120.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat