Näin Hollywood-tähdet neuvovat suomalaisia

08.06.2012 15:15 - Eeva Rajala

Suomalaiset näyttelijät ja ohjaajat kokeilevat tasaisin väliajoin onneaan Hollywoodissa. Menestyneet elokuvantekijät neuvovatkin nyt suomalaisyrittäjiä.

Avatar-elokuvasta maailman maineeseen noussut Sam Worthington (kuvassa oikealla) on rohkeasti päättänyt yrittää uraa Hollywoodissa, vaikka sitä ovat olleet yrittämässä tuhannet muutkin. -elokuvassakin näytellyt Worthington kehoittikin Voicen haastattelussa olemaan peloton.

- Olkaa pelottomia. Ei ole oikeaa tai väärää tietä. Sinun pitää sukeltaa sisälle, ottaa riskejä, uskoa ja commit siihen mitä teet. Joku varmasti uskoo sinuun, joku ottaa sinun kanssasi sen riskin, Worthington neuvoo.

Muun muassa Titaanien raivo -elokuvan ohjannut Jonathan Liebesman (kuvassa vasemmalla) neuvoo ohjaajia laittamaan mahdollisimman paljon tavaraa YouTuben kaltaisille jakoalustoille.

- On ihmeellistä, miten moni on laittanut lyhytelokuvansa YouTubeen ja kuukauden päästä istutaan Hollywoodissa neuvotteluhuoneessa. Jos haluaa tehdä Hollywood-elokuvia, YouTube on oiva tie sinne, Liebesman kertoo.

Uransa myös nousuun saanut Prince of Persia -elokuvassakin näytellyt brittitähti Toby Kebbell (kuvassa keskellä) kertoo, että kannattaa olla oma itsensä, aito.

- Jos näyttelet tai ohjaat vain siksi, että haluat olla kuuluisa, lopeta. Jos teet sitä, koska rakastat sitä, missään vaiheessa et tylsisty tai tunnu siltä, että tuhlaat aikaasi. Kokemukset auttavat sinua, jos vain olet rehellinen itsellesi, Kebbell muistuttaa.

Worthington nähdään seuraavaksi elokuvissa Drift ja Thunder Run, ja miehen on uumoiltu tähdittävän myös Avatar 2 -elokuvaa. Liebesman ohjaa seuraavaksi mutanttininjakilpikonnista kertovan uuden Ninja Turtles -elokuvan ja Kebbell nähdään toimintadraamassa The East.

Kilpailut

Uusimmat