Sara La Fountain joutui törkeän Facebook-huijarin uhriksi

08.11.2012 16:27 - Katariina Näreaho

Kokkina ja mallina tunnettu Sara La Fountain on joutunut törkeän teon kohteeksi. Facebookissa profiilia ylläpitävä henkilö on varastanut naisen kuvat, ja väittää esiintyvänsä niissä itse.

Sosiaalisen median yksi kirouksista on juuri se, että siellä kuka tahansa voi esiintyä kenenä tahansa. Monilla julkisuuden henkilöilläkin näyttäisi olevan useampia profiileja Facebookissa, joiden takana on joku muu kuin julkkis itse.

Voice törmäsi Facebookissa profiiliin, joka valokuvien perusteella kuuluisi suomalais-amerikkalaiselle Sara La Fountainille, mutta mikään muu profiilissa ei häneen sitten täsmääkään.

Henkilö esiintyy Facebookissa mitä ilmeisimmin omilla tiedoillaan, mutta profiilin kuvat esittävät Saraa, ja ne on varastettu eri nettisivustoilta. Esimerkiksi yksi kuvista on otettu Voicen toimituksessa, Saran käydessä täällä vierailulla.

Kuvia on käyty kommentoimassa ja etenkin naisen kauneutta on kehuttu. Profiilin haltija pitää kulissia yllä ja vastailee kommentteihin kiitoksia jakelemalla.

Voice tavoitti Saran New Yorkista, joka kertoi olevansa asiasta täysin tietämätön.

- Voi herranjestas! Minä en edes ole Facebookissa. Olemme tehneet vain julksen sivun brändin osalta, mutta profiilia siellä ei ole, hän sanoo.

Asiasta ilmeisen järkyttynyt nainen kummasteleekin, kuinka joku voi vastaavaa tehdä. Hän kertoo olevansa pihalla Facebookin toiminnoista ja käytännöistä, mutta sanoo ottavansa asian tiimoilta poliisiin yhteyttä.

- Täytyyhän tälle nyt jotakin tehdä!

Kilpailut

Uusimmat