Totuus ex-Miss Suomen kansainvälisestä urasta paljastui? - piparityttönä Las Vegasissa!

15.11.2012 12:15 - Mikko Räsänen

Pia Pakarinen luopui vuosi sitten Miss Suomen kruunustaan ja lähti Yhdysvaltoihin tavoittelemaan mallin ja näyttelijän uraa. Nyt hän yrittää sitä uudella taiteilijanimellä.

Pia Pakarinen aiheutti vuosi sitten kohun luopumalla Miss Suomen kruunustaan kesken vuoden ja lähtemällä USA:han tavoittelemaan mallin ja näyttelijän uraa. Suomessa uutisoitiin, miten ura oli lähtenyt nopeasti liikkeelle, kun Pia oli saanut työluvat, alkanut opiskella näyttelemistä ja päässyt mallitoimiston listoille. Suomessa hehkutettiin, että Pia on päässyt maailman suurmman mallitoimiston etusivulle ja että agentit näkevät Piassa potentiaalia suuren budjetin elokuvien päätähdeksi.

Tuosta hehkutuksesta on nyt kulunut vuosi, ja totuus kehutusta menestyksestä on alkanut paljastua kuplaksi. Suomessa maailman suurimmaksi mallitoimistoksi mainostettu The Network ei todellisuudessa ole suurin mallitoimisto. Voi jopa perustellusti kysyä, onko se mallitoimisto ollenkaan. The Networkin liikeideana kun on ollut koota USA:sta ja maailmalta pieniä ja vähemmän tunnettuja mallitoimistoja yhdeksi suureksi verkostoksi.

Viime keväänä Pia kertoi tulevansa The Network -mallitoimiston johtajan kanssa Suomeen mallikiertueelle, jossa etsitään uusia mallikykyjä. Tuota kiertuetta ei koskaan järjestetty. Luvattu mallihaku toteutettiin lopulta amatöörimäisen näköisen nettisivun kautta (sivun linkki poistettu tietoturvasyistä). Mallihaku hiipui vähin äänin, eikä hakusivua tai castingin Facebook-ryhmää ole päivitetty enää kesäkuun jälkeen, eikä ole kuulunut mitään siitä, miten Pian piti syksyllä viedä suomalaisia mallilupauksia USA:han.

Mallikiertueen lisäksi Network-verkostosta ei ilmeisesti ole riittänyt töitä, sillä Pia on vähin äänin lisännyt itsensä harrastajamalleille tarkoitetulle Model Mayhem -sivustolle, jossa he voivat itse etsiä työkeikkoja. Samalla Pia on hylännyt entisen sukunimensä ja ottanut taiteilijanimekseen Pia Lamberg. Pian profiili on nähtävissä täällä.

Menestyvät mallitoimistot Suomessa ja maailmalla haluavat yleensä itse vastata malliensa työnhankinnasta, eikä malleilla ole lupaa hankkia työkeikkoja toimistonsa ohi. Se, että Pia etsii töitä harrastajamallien sivustolta, kertonee paljon joko Pian työtilanteesta tai hänen mallitoimistostaan - ehkä molemmista.

Pian profiilin yhteydestä löytyvästä ansioluettelosta käy ilmi, että USA:ssa ei merkittäviä työtehtäviä ole tullut. Ansioluettelossa nimittäin kerrotan USA:ssa tehdyiksi töiksi vain yksi Niken printtimainos ja Real Housewives of Beverly Hills -realitysarjan tv-mainos. Vilahdus mainoksessa on nähtävissä täällä, Pia näkyy kohdassa 0:20. Muut mainostetut työtehtävät ovatkin ajalta ennen Pian muuttoa maailmalle.

Ilmeisesti Pia tekeekin mallin ja näyttelijän töiden sijaan pr-töitä. Hän julkaisi tällä viikolla tuoreen kuvan Las Vegasista, jossa hän on ilmeisesti pr-tehtävissä monen muun tytön kanssa. Kuvatekstinä lukee "We are the gingerbread girls" eli me olemme piparityttöjä. Kuva on nähtävissä täällä.

Jos Pian kansainvälinen mallin ura ei tästä etene ja agenttien lupaukset suurista rooleista eivät toteudu, ei liene mahdotonta, että Pia palaa joku päivä maitojunalla takaisin Suomeen.

PÄIVITYS: Casting-sivun linkki poistettu sen jälkeen, kun Voicen lukija raportoi, että sivusto saattaa levittää haittaohjelmaa.

Suosittelemme

Uusimmat