Pettäjäohjaajan vaimo upeampi kuin koskaan! - katso

11.01.2013 23:15 - Heli Thoren

Rubert Sandersin vaimo Liberty Ross hehkuu itsevarmuutta. Kriisi on selätetty.

Taakse jäänyt vuosi ei ole ollut helpoin Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajalle Rupert Sandersille. Kenties vielä rankempi se on ollut ohjaajan vaimolle, Liberty Rossille.

Heinäkuussa Sanders aloitti suhteen ohjaamassaan elokuvassa näyttelevän Kristen Stewartin kanssa. Kun parin suutelukuvat vuotivat julkisuuteen, heidän oli pakko myöntää syrjähyppynsä. Sandersin vaimo Liberty Ross oli petetyn vaimon tavoin hyvin järkyttynyt. Suhteen tultua julki paparazzit ikuistivat kuvia väsyneen ja murtuneen näköisestä Rossista.

Syksyn aikana Ross bongattiin myös komeasta, tuntemattomaksi jääneestä miesseurasta. Huhujen mukaan Ross ja Sanders kuitenkin nyt paikkailevat välejään. Kahden lapsen vanhemmat yrittävät pelastaa liiton, vaikka kaksikko ei olekaan antanut lausuntoa siitä, että he olisivat edelleen yhdessä.

Eilen hehkuva Ross bongattii Los Angelesin legendaariselta Chateau Marmont -hotellilta. Aurinkoisesti hymyilevää naista katsoessa ei jää epäselväksi, että pahin on varmasti ainakin Rossin osalta takanapäin.

Kilpailut

Uusimmat