Pihla Viitala Hollywood-komistuksen suudelmasta: En ainakaan itkenyt itseäni uneen

08.02.2013 20:45 - Eeva Rajala

Pihla Viitala nähdään Hollywood-debyytissään, kun Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuva saa tänään ensi-iltansa. Viitalan vastanäyttelijänä toimii komea Jeremy Renner. 

Viitala esittää elokuvassa Hannun rakkauden kohdetta, jota luullaan noidaksi. Viitala suutelee elokuvassa Renneriä. Miltä siis suudelma tuntui?

- Ihanalta. Varmaan kuka tahansa tuntisi näin, jos pääsisi pussaamaan Jeremy Renneriä. En ainakaan itkenyt itseäni uneen, Viitala naureskelee Voicelle.

Kokonaisuudessaan Viitalalta jäi hyvät kokemukset ensimmäisen Hollywood-elokuvan kuvauksista. Hänestä oli kiehtovaa katsoa, miten kaikki toimii elokuvastudioilla ja tietenkin oli hienoa esiintyä elokuvassa huippunäyttelijöiden kanssa.

- Se oli tosi hieno kokemus, enkä vaihtaisi sitä mihinkään, Viitala kertoo.

Viitalan Hollywood-debyytti on melko suuri, sillä nainen esiintyy elokuvassa lähes kymmenessä kohtauksessa. Näyttelijän mukaan suurin osa hänen tähdittämistään kohtauksista oli jätetty elokuvaan mukaan. Viitalan ja Rennerin lisäksi elokuvassa nähdään Gemma Arterton ja X-Men-elokuvistakin tuttu Famke Janssen. Katso elokuvan traileri alta:

Kilpailut

Uusimmat