Michelle Pfeiffer paljastaa kauneutensa salaisuuden

19.02.2013 21:15 - Laura Sulkava

Näyttelijä Michelle Pfeifferillä on vielä 54-vuotiaanakin sama virheetön ulkomuoto ja kasvot, jotka tekivät hänet kuuluisaksi jo yli kolme vuosikymmentä sitten. Mutta mikä on hänen upean ulkonäkönsä salaisuus? Hän luottaa vegaaniin ruokavalioon.

Viime vuoden kesäkuussa Pfeiffer hurahti vegaaniin elämäntyyliin nähtyään ohjelman, jossa etsittiin tapoja ehkäistä sydänkohtaus. Ohjelmassa haastateltiin elämäntaparemontin tehnyttä Amerikan entistä presidenttiä, Bill Clintonia, joka teki Pfeifferiin syvän vaikutuksen. Hän tiesi Clintonin rakastavan ruokaa ja silti innostuneen vegaanista ruokavaliosta.

- Muistan, kuinka pohdin ohjelmaa katsellessani, että Clinton on fiksu mies ja teoriaa tukee myös tiede. Vähensin lihan ja maitotuotteiden käyttöä, ja jo kahden kuukauden jälkeen havaitsin kolesterolini laskeneen rajusti, Pfeiffer kertaa alkutaivalta.

Kuukausia ruokavalioremontin jälkeen näyttelijätär on omakohtaisesti kokenut ruokavalion terveysvaikutukset ja ymmärtää mikä sai Clintonin pitämään kiinni dieetistä.

- Elämäntapani olivat kauheat. Elin tupakalla, Coca-colalla ja kahvilla, joilla pärjäsinkin tiettyyn pisteeseen saakka. En koskaan myöskään kuntoillut. Uskon, että mitä vanhemmaksi tulee sitä surkeammalta alkaa näyttämään ja tuntemaan olonsa. Tästä syystä syön nykyään todella terveellisesti, olen lopettanut polttamisen ja opettelen meditaatiota, Pfeiffer kertoo.

Näkemänsä ohjelman lisäksi, muista lähteistä löytyneet tieteelliset tutkimukset innostivat Pfeifferia noudattamaan ruokavaliota ja pysymään päätöksessään.

- Minusta tuntui, että koska terveysvaikutukset olivat kiistattomasti todistettu, niin en voinut jättää sitä tietoa huomioimatta. Isäni kuoli syöpään ja yleisesti eri tautien riski kasvaa mitä vanhemmaksi tulee. Ympärillä ihmiset kamppailevat kroonisten tai parantumattomien sairauksien kanssa, ja jos jotenkin teoria vegaanista ruokavalion terveysvaikutuksista pitää paikkaansa, on siitä otettava opikseen, Pfeiffer jatkaa.

Pfeiffer otti tutkimustuloksista opikseen ja kohentuneen terveyden lisäksi hän on onnistunut ylläpitämään upean ulkonäkönsä, josta suuntaa kiitoksensa vegaanille ruokavaliolleen.

Lähde: Ecorazzi

Kilpailut

Uusimmat