Mallilegenda Janice Dickinson lähellä vararikkoa – liikaa kauneushoitoja!

24.04.2013 12:45 - Reetta Haverinen

Kipakoista kommenteistaan tutun Janice Dickinsonin kiintymys kalliita kauneushoitoja kohtaan on ajanut naisen pahoihin rahavaikeuksiin.

The New York Postin mukaan maailman ensimmäisenä huippumallina pidetty Janice Dickson painii tällä hetkellä pahojen rahavaikeuksien kanssa.

Lehden mukaan tähdellä on velkoja maksettavanaan lähes 800 000 euroa. 58-vuotias tähti on auki muun muassa ihotautilääkärikäynneistään ja oletettavasti monista muista kosmetologi- ja nuorennuskäsittelyistään.

Dickinson myöntää rahaongelmansa ja kertoo olevansa erittäin alamaissa. Nainen sanoo yrittävänsä kaikkensa, että saa maksettua velkansa takaisin kaikille asianomaisille.

Mallitöillään Dickinson ei ole tienannut enää toviin, mutta muuten nainen on ollut paljon esillä mediassa. Nainen on perustanut omaa nimeään kantavan mallitoimiston, josta on myös tehty tosi-tv-sarja.

Dickinson tuli suomalaisillekin tutuksi tuomaroidessaan American's Next Top Model -kisaa. Vierailipa entinen huippumalli myös Suomen Huippumalli haussa- ohjelmassa tv-sarjan toisella tuotantokaudella.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat