Demi Lovato avoimena: Ystäväni hylkäsivät minut

04.05.2013 15:45 -

Syömishäiriöiden ja itsetuhoisten ajatustensa takia vuonna 2010 hoitoon joutunut laulaja Demi Lovato, 20, avautuu tuoreessa haastattelussa ystävyyssuhteistaan.

X Factor USA -tuomari järjesti suuret syntymäpäiväjuhlat vain muutamaa kuukautta ennen hoitoon lähtöä.

- Juhliin osallistui useita satoja ihmisiä, joiden kuvittelin välittävän minusta ystävänä, eikä pelkkänä julkisuusasemassa olevana laulajana. On aika karua huomata, että tällä alalla työskentelevällä on lähipiirissä enemmän siipeilijöitä kuin sydänystäviä, laulaja murehtii Us Weeklylle.

Kolmen kuukauden kuntoutuksen jälkeen ensimmäisen kerran puhelimensa avannut tähti huomasi, ettei juuri kukaan ollut ottanut hoitojakson aikana yhteyttä.

- Oli aikamoinen shokki tajuta, että 90 päivän kuntoutuksen jälkeen puhelimessani oli vain neljä tekstiviestiä, joissa kyseltiin vointiani. Nykyään olen karsinut tuttavapiirini pelkästään sellaisiin henkilöihin, jotka tulevat vaikka keskellä yötä auttamaan hädän keskellä, Lovato kertoo.

Laulaja ei myöskään ymmärrä, miksi ihmiset ovat niin uteliaita toisten yksityiselämästä.

- Jos Taylor Swiftin ja Harry Stylesin rakkauselämässä on ryppyjä, niin se on vain ja ainoastaan heidän asiansa. Minua ei voisi vähempää kiinnostaa osallistua julkisesti muiden henkilökohtaisiin ongelmiin, Lovato painottaa.

Lähde: Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat