Sinkkuelämää -elokuvat saamassa jatkoa

06.05.2013 15:15 - Reetta Haverinen

Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker vihjailee, että tv-sarjojen pohjalta tehtyjen elokuvien lukumäärä ei välttämättä jää vain kahteen täyspitkään valkokangasversioon.

Candace Bushellin romaanista ja sanomalehtikolumnista tehty menestyssarja Sinkkuelämää kilisytti kaapelikanava HBO:n kassaa rutkasti kahdeksan vuoden ajan. Sarjan päätyttyä vuonna 2004 neljän newyorkilaisnaisen hulvattomista seksiseikkailuista tehtiin kokoillanelokuva Sex and the City. Huiman menestyksensä ansiosta leffa sai jatkoa kaksi vuotta myöhemmin.

Nyt Carrien, Mirandan, Samanthan ja Charlotten viimeisimmästä valkokangasseikkailusta on kulunut jo pian kolme vuotta. Sinkkuelämää-faneja on pidetty jännityksessä, sillä tietoa mahdollisesta kolmannesta elokuvasta ei ole kuulunut.

Kuitenkin Daily Mailin mukaan Carrie Bradshawna tunnettu näyttelijä Sarah Jessica Parker, 48, kiusoitteli viime viikolla toimittajia vihjailuillaan. Naisen kertoman mukaan kolmannen sinkkuseikkailun kuvaus saattaa olla pian ajankohtaista.

- Sanonpahan vain, että meillä on vielä yksi tarina kerrottavanamme. Kun aika ja paikka on oikea, saatamme ehkä paljastaa sen maailmalle, Parker kertoo.

Sex and the City -elokuvien toisessa osassa Carrie ja Mr. Big saivat vihdoinkin toisensa. Mielenkiinnolla jäämmekin odottamaan, saammeko pian tietää kuinka parivaljakon avioliitto on lähtenyt luistamaan Manhattanilla.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat