Bostonin pommittaja Rolling Stone -lehden kannessa sai muusikot raivoihinsa: "Miten v*tussa voitte olla noin törkeitä?"

18.07.2013 15:15 -

Bostonin maratonin pommi-iskun toisen tekijän Dzhokhar Tsarnaevin hymyilevä kuva Rolling Stone -lehden kannessa on saanut joukon muusikoita vaatimaan lehden boikotointia.

Rolling Stonen mukaan suurin osa heidän lukijoistaan on Dzhokhar Tsarnaevin ikäluokkaa, joten lehti päätti tutkia, miten moiseen tragediaan päädyttiin. He nostivat miehen kuvan myös lehden kanteen.

Monet muusikot eivät nielleet selitystä ja ovat olleet erittäin kiukkuisia sosiaalisen median kautta tehdyissä tilapäivityksissään. Muun muassa Disturbed-yhtyeen solisti David Draiman haukkuu lehden toimintapolitiikan maan rakoon ja painottaa, että kansikuva on loukkaus uhrien omaisia kohtaan.

- Olen aina unelmoinut, että pääsisin lehtenne kanteen, mutta tuoreimman tempauksenne johdosta toivon, etten olisi koskaan edes kuullut teistä, lataa Draiman. 

- Miten vitussa te voitte olla noin törkeitä ihmisiä kohtaan ja ylistää tuollaista kiihkomielistä eläintä? Onko myyntiluvut ja huomionhakuisuus todellakin näin tärkeää, että teidän pitää kiihottaa lisää massamurhaajia riehumaan pommien ja aseiden kanssa, Draiman jatkaa Twitter-päivityksessään.

Muiden kannanottojen joukossa oli entinen Red Hot Chili Peppers -kitaristi Dave Navarro, joka käski boikotoimaan Rolling Stonesia välittömästi ja Antrax-yhtyeen kitaristi Scott Ian. Myös laulajatar Kelly Osbourne ja Mötley Crüe -rumpali Tommy Lee ilmaisivat vihansa lehteä kohtaan.

- Olisiko Charles Manson hyvä ehdokas syyskuun numeroon, Ian vinoilee lehden järkyttävästä linjasta.

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat