Dolly Parton ennaltaehkäisevässä syöpäleikkauksessa?

25.07.2013 15:45 -

Vuosikymmeniä ihmisiä ihastuttanut kantrilaulaja Dolly Parton on huhujen mukaan käynyt läpi leikkauksen, koska nainen on kärsinyt vakavista syömisvaivoista.

Dolly Partonin paino on pudonnut hiljattain liki kymmenen kiloa. Sisäpiirin tietojen mukaan laulajattarella on ollut vaikeuksia niellä minkäänlaista kiinteää ruokaa.

- Dolly on syönyt jo pitkään erilaisia ruoansulatuslääkkeitä ja nauttinut pehmeää ruokaa. Vaiva kääntyi kuitenkin niin pahaksi, että hän joutui hakeutumaan lääkäriin. Dolly ei ole puhunut aihemmin asiasta, koska ei ole halunnut huolestuttaa ketään, sisäpiiristä kerrotaan.

Parton on ollut peloissaan mahdollisesta ruokatorven syöpäriskistä, jonka vuoksi nainen kävikin läpi tutkimuksen ja leikkauksen, jossa hänelle asetettiin lähteiden mukaan ruoan nielemistä helpottava implantti ruokatorveen.

- Viisi tuntia kestänyt leikkaus suoritettiin Floridassa, josta Dolly oli jo valmis lähtemään saman päivänä bussilla takaisin kotiin Nashvilleen. Lääkärit kuitenkin painottivat, että naisen kuntoa tulee seurata ainakin vuorokausi. Dolly myöntyi pyyntöön ja jäi yöksi, mutta palasi kotiin heti aamun tullen, naisen ystävät kertovat Music Newsin mukaan kertovat.

Lähde: Music News

Kilpailut

Uusimmat