Syyskuussa tv:ssä nähdään miehekkäitä jääpiruetteja

21.08.2013 17:35 - Mikko Räsänen

Julkkisten taitoja koetellaan jälleen, nyt jäällä. Syyskuun lopussa nähdään kymmenen tuttua kasvoa taitoluistimet jalassa.

Kuin Tanssii tähtien kanssa, mutta jäällä. Siinä on lyhyesti maailmalta Suomeen saapuvan Dancing on Ice -ohjelman idea. Syyskuussa alkavassa ohjelmassa jäälle luistelevat ex-kansanedustaja Satu Taiveaho sekä entinen jääkiekkoilija ja nykyinen kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo. Lööpeistä tuttuja luistelijoita ovat BB-voittajanakin tunnettu Sauli Koskinen sekä Matti Nykäsen ex-kihlattu, bisnesnainen Susanna Ruotsalainen. Salatuissa elämissä näyttelevä Mia Ehrnroth sekä muusikot Arttu Wiskari ja Kim Herold ovat myös mukana. Lisää naiskauneutta katraaseen tuo viime vuoden Miss Suomi Sara Chafak. Suurin yllätys tähtiluistelijoiden porukassa on Napakymppi-ohjelman vetäjä Kari Salmelainen, jolla on kokemusta jääkiekkojäiltä.

Jokainen tähtiluistelija on saanut tuekseen ja parikseen oman luisteluvalmentajansa. Kaikkien valmentajien johtohahmona nähdään taitoluistelija Laura Lepistö.

Suomen suurimmaksi suoraksi lähetykseksi hehkutettu ohjelma alkaa lauantaina 28. syyskuuta. Ohjelman juontajina nähdään Lorenz Backman ja Marja Hintikka. Tuomareina toimivat luistelijat Mila Kajas-Virtanen, Mika Saarelainen ja Anuliisa Uotila. Tuomariston neljäntenä jäsenenä nähdään viikoittain vaihtuva persoona luistelumaailmasta.

Kilpailut

Uusimmat