Maailmantähdet kärsivät mitä kummillisimmista fobioista - katso lista

25.08.2013 12:15 - Katariina Näreaho

Kuka korkean monumentin suunnitellut pelkäsi itse korkeita paikkoja? Entä kenen näyttelijän on vaikea lukea elokuvien käsikirjoituksia hänen paperipelkonsa takia?

Viihdesivusto Neatorama listasi tunnettujen henkilöiden erikoisimpia pelkoja ja fobioita.

Johnny Depp: The Lone Ranger -näyttelijän pelot kohdistuvat pelleihin. Hassua kyllä, vaikka Depp on nähty monissa rooleissa mitä kummallisimmissa maskeissa, hän kertoo saavansa kylmiä väreitä juuri pellejen maalatuista kasvoista ja hymyilevistä huulista.

Gustave Eiffel: Eiffeltornin suunnittelija pelkäsi kuollakseen korkeita paikkoja.

Megan Fox: Näyttelijätär inhoaa paperia. Hän on kertonut, ettei kärsi varsinaisesta fobiasta, mutta hän inhoaa sen tuntumaa. Fox kertoo saavansa kylmiä väreitä, samalla tavalla kuin joku kynsisi liitutaulua. Pahvimukien piteleminen ja käsikirjoitusten lukeminen on hänelle yhtä tuskaa.

Matthew McConaughey: Mies ei mene lähellekään pyöröovia. Näiden härveleiden lisäksi hän pelkää myös tunneleita.

Alfred Hitchcock: Legendaarinen ohjaaja pelkäsi kananmunia. Etenkin löysäksi keitetyt munat inhottivat häntä.

Nicole Kidman: Niin kauniita kuin ne ovatkin, näyttelijätär kertoo pelkäävänsä perhosia. Pahin painajainen kävi toteen, kun Kidman joutui kävelemään museossa perhos-näyttelyn läpi. Valitettavasti se jäi naiselle vain yritykseksi.

Christina Ricci: Adams Family -näyttelijä inhoaa huonekasveja. Hän ei siedä olla niiden lähettyvillä lainkaan. Toinen naisen peloista on jäädä uima-altaaseen yksin. Hänen mielikuvituksensa alkaa laukata ja hän kuvittelee altaan pohjalle avautuvan oven, jota kautta uima-altaaseen pääsee livahtamaan tappava hai.

Timothy Leary: Psykologi ja LSD:n puolestapuhuja Timothy Leary pelkäsi kuollakseen partureita. Mies leikkasi lapsesta asti omat hiuksensa. Jossain vaiheessa fobia meni niin pahaksi, ettei hän suostunut edes käymään salongeissa sisällä.

Walt Disney: Mikki Hiiren luoja pelkäsi hiiriä!

H. C. Andrsen: Kirjailijan pahin pelko oli joutua elävältä haudatuksi. Pelko äityi niin pahaksi, että hän piti nukkuessaan lappua, jossa luki ettei hän todellisuudessa ole kuollut vaikka näyttäisikin siltä. Hän vain nukkuu.

Lisää julkkisten uskomattomia pelkoja löydät täältä.

Lähde: Neatorama

Kilpailut

Uusimmat