Angelina Jolie kunnostautuu kenkäsuunnittelijana: Ostaisitko sinä erikoiset korkokengät?

19.08.2014 07:40 - Heli Thoren

Jolie sai mahdollisuuden suunnitella kenkäparin yhdessä Christian Louboutinin kanssa.

Näyttelijä Angelina Jolie tunnetaan mustanpuhuvasta ja yksinkertaisesta tyylistään. Niinpä naisen yhdessä Christian Louboutinin kanssa suunniteltu kenkäpari ihmetyttääkin. Kengät ovat erikoinen ilmestys ja kaukana klassisesta sekä yksinkertaisesta. Mustavalkoisten kenkien erikoisin osa on selkeästi korko, joka on niin ikään kaukana tavanomaisesta. Sivusta kengät ovat läpinäkyvää muovia.

Jolie itse tepsutteli käsin valmistetulla kenkäparilla Maleficent-elokuvan ensi-illassa. Jolien kengissä käytettiin mustaa, valkoista ja kultaa. Tuotantoon ja myyntiin tulee Malangeli-nimeä kantava kenkäpari, jossa tullaan kullan sijaan käyttämään kirkkaanpunaista. Kenkäpari on saanut innoituksen Jolien Maleficent-elokuvasta, jossa Jolie näytteli pahaa äitipuolta.

Koska Jolie tunnetaan suuresta sydämestään kaltoin kohdeltuja lapsia kohtaan, kenkien tuotto ohjataan orpojen lasten hyväksi. Kenkiä voi ennakkotilata lokakuusta lähtien.

Christian Louboutin tunnetaan ylellisten kenkien valmistajana. Mies nousi kenkäjumalan asemaan Sinkkuelämää-sarjassa, jossa Carrie Bradshaw rakasti miehen luomuksia.


Jolien ja Brad Pittin häitä odotetaan edelleen. Juhlasta tihkui taannoin lisää tietoa. Lue siitä lisää täällä.

Kilpailut

Uusimmat