Avril Lavigne hämillään - saako pelastettua avioliittonsa Chad Kroegerin kanssa?

01.11.2014 22:15 - Eeva Rajala

Kanadalaislaulaja Avril Lavigne on ihmeissään huhuista, joiden mukaan hänen ja Chad Kroegerin avioliitto olisi kariutumassa.

Lähde kertoo E!Newsille, että vaikka suhteessa ei kaikki ole tällä hetkellä kohdillaan, Avril Lavgne ei ole valmis eroamaan, vaan hän haluaisi tulla äidiksi.

- Hän haluaa todella paljon äidiksi. Joko he eroavat tai voi olla, että he yrittävät lasta, joka pelastaisi avioliiton. Epäilen kuitenkin, että he eroavat, lähde kertoo.

Lavigne vietti hiljattain 30-vuotissyntymäpäiviään ilman Chad Kroegeria, mutta lähteen mukaan Lavignen ystävät kehottavat naista setvimään asiansa aviomiehensä kanssa. Lähde kertoo myös, etteivät Lavignen ystävät oikein pidä Kroegerista. Kaksikko meni naimisiin hieman yllättäen heinäkuussa vuonna 2013.

- He eivät ole olleet naimisissa kovinkaan kauan, joten ystävätkin toivovat, että Lavigne antaa kaikkensa suhteelle ennen kuin päättää erosta, lähde kertoo.

Lähteen mukaan Lavigne on tällä hetkellä hieman hukassa elämänsä suunnasta. Suhdeasioiden lisäksi hänen musiikkiuransa junnaa paikoillaan, ja nainen yrittää selvittää, mitä haluaa tulevaisuudelta.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat