IL: Putous-tähden perhe-elämä: Kaikki tunteet ovat sallittuja

20.12.2014 09:45 - Eeva Rajala

Putous-ohjelmassa mukana ollut Jenni Kokander kertoo Iltalehdessä, että heidän perheessään tunteet saavat vapaasti näkyä.

Näyttelijä Jenni Kokander tuli suuren kansan tietoisuuteen syksyn Putous-ohjelmasta. Kokanderin sketsihahmo Svetlana Rönkkö selvitti tiensä sketsihahmofinaaliin saakka ja Kokanderin heittäytymiskyky eri sketseissä ja tehtävissä tuli ihmisille selväksi.

Näyttelijäntyön lisäksi Kokander on omistautuva perheenäiti ja kertoo viihtyvänsä lapsiperhe-elämässä hyvin. Vaikka töissä Kokander onkin kylmähermoinen ja näyttää sietävän painetta, hän uskoo miehensä olevan eri mieltä asiasta. Tunteet saavatkin näkyä heillä kotona vapaasti.

- Huudan lapsillekin, mutta pyydän myös anteeksi. Haluan antaa mallin, että kaikki tunteet ovat sallittuja, kunhan ne käsitellään, Kokander sanoo Iltalehden Ilona-liitteessä.

Kokander vierastaa ajatusta siitä, että vanhempien pitäisi nykyään olla superihmisiä. Häntä ärsyttää toisten naisten jatkuva neuvominen, sillä se tekee myös lapsista asenteellisia.

Vanhojen Putous-näyttelijöiden uusi sarjan alkaa tammikuussa. Lue lisää täältä!

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat