Kuva: AOP

Mitä ihmettä? Lemmy Kilmister mukana suomalaisessa tv-sarjassa! - UUTINEN PÄIVITETTY

30.01.2016 09:15 - Mikko Räsänen

Edesmennyt Motörhead-legenda nähdään keväällä Jethro Rostedtin seurassa.

Jethro Rostedtin tv-ohjelmien sarja saa jatkoa, kun Myyntimies Jethro matkoilla -ohjelma alkaa pyöriä TV5:lla 7. maaliskuuta alkaen. Ohjelmassa Jethro seikkailee ympäri maailmaa ja käy ainakin Afrikassa etsimässä Vesa Keskisen ex-tyttöystävää Hamamatia sekä on vähällä hukkua Espanjassa.

Erikoiseksi ohjelman tekee se, että tiedotteen mukaan ohjelmassa on mukana myös edesmennyt Motörhead-legenda Lemmy Kilmister, sillä ohjelman tiedotteessa kerrotaan seuraavaa: "Ohjelmassa seikkailevat myös Motörheadin edesmennyt Lemmy Kilmister, Ristomatti Ratia sekä rippikoulukaveri Häkkinen."

Jethro pitää tiedotustilaisuuden ohjelmastaan helmikuun toisella viikolla, joten luultavasti silloin saadaan lisää tietoa Lemmyn roolista ja siitä, miten hän päätyi Jethron seuraan.

PÄIVITYS LA 30.1. KLO 12.15: TV5 korjaa julkisuuteen levinneen virheellisen tiedon. Vaikka tuotantoyhtiön tiedotteen sanavalinnoista saa sen kuvan, että Lemmy olisi mukana uudessa sarjassa, on tieto perätön. Lemmyä ei sarjassa nähdä, vaan Jethro ainoastaan muistelee häntä kameroiden edessä.

LUE MYÖS: Lemmystä tehtiin hahmo GTA-peliin - katso video

Kilpailut

Uusimmat