Olisitko uskonut, että Tom Cruise ja Cher ovat seurustelleet? Listasimme 8 yllättävää julkkisparia

22.05.2014 22:15 - Minna Talstila

Pienet piirit yhdistävät monia maailmantähtiä -ja moni heistä onkin heilastellut tähtikollegoiden kanssa.

Fergie & Justin Timberlake

Britney Spears tunnetaan Timberlaken ensimmäisenä rakkautena. Moni ei kuitenkaan tiedä, että mies on deittaillut Fergieta ennen Spearsia. Timberlake oli tuolloin vain 16-vuotias. Fergie oli 23-vuotias ja hänet tunnettiin nimellä Stacy Ferguson. Nykyään Timberlake on näyttelijä Jessica Bielin kanssa ja Fergiellä on lapsi aviomiehensä Josh Duhamelin kanssa.

Sandra Bullock & Matthew McConaughey

Näyttelijät seurustelivat vuonna 1996, jolloin kuvattiin heidän yhteistä elokuvaansa On aika tappaa. Nyt McConaughey on naimisissa Camilla Alvesin kanssa, ja parilla on kolme lasta. Bullock taas on adoptoinut lapsen, jota hän kasvattaa yksin. 

Kim Kardashian & Nick Lachey

Nick Lachey erosi vuonna 2005 Jessica Simpsonista ja deittaili tämän jälkeen yhtä viihdemaailmaan tunnetuinta henkilöä, Kim Kardashiania. Heidän romanssinsa kesti vain muutaman kuukauden. Nykyään Lacheyn käsipuolessa kulkee Vanessa Minnillo ja Kardashian on menossa naimisiin Kanye Westin kanssa. 

Tyra Banks & Seal

Ennen kuin Seal meni naimisiin huippumalli Heidi Klumin kanssa ja sai tämän kanssa kolme lasta, deittaili hän toista huippumallia, Tyra Banksia. Pari deittaili hetken aikaa vuonna 1996. 

Tom Cruise & Cher

Sillon kun Tom Cruise yritti saada nimeään pinnalle 80-luvulla ja Cherin nimi keikkui jo Billboard-listan kärjessä, deittailivat taiteilijat toisiaan hetken aikaa. 

Drew Barrymore & Christian Bale

Näyttelijät Barrymone ja Bale kävivät yksillä treffeillä ennen kuin Barrymore meni naimisiin lapsiensa isän Will Koppelmanin kanssa. 

Lisa Kudrow & Conan O'Brien

Frendit-näyttelijä Kudrow ja suosittu koomikko ja juontaja O'Brien ovat tunnetusti hyviä ystäviä. Moni ei kuitenkaan tiedä, että he ovat myös joskus yrittäneet olla jotain enemmän. 

Sandra Bullock & Ryan Gosling

Vuonna 2001 Bullockilla, 47, ja Goslingilla oli yli puolen vuoden romanssi. Bullockin hyvä ystävä Hugh Grant vitsaili parin ikäerosta kutsumalla Goslingia lapseksi. 

Katso loput kuvat julkkispareista täältä

Lähde: Fox News

Kilpailut

Uusimmat