Kaikki artikkelit

7 veljestä - 20 vuotta Rähinää -kirja ilmestyi tänään torstaina.
Fintelligensin ja Kapasiteettiyksikön jäsenille suomalaisen hiphop-kulttuurin edistäminen on ollut tärkeää uran alkuvaiheista lähtien.
Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö tekevät itsenäisyyspäivän aattona ainutlaatuisen yhteisen areenakeikan.
Fintelligens ja Kapasiteettiyksikkö yhdistävät voimansa keikoilla.
Suomen kovimpien hiphop-tähtien piti esiintyä Tallinnan Suomi-bileissä huomenna. Nyt kaikki on peruttu.
Rähinä Recordsiin kuuluva suosikkiräppäri vieraili eilen Radio Novan Illassa.
Blockfestien päätöspäivän aloitti Rähinä Special, jonka huippusuosio yllätti esiintyjät itsensäkin.
Suomalaisten suosikkiartisti Spekti, eli Samuli Huhtala, on itse innokas linnustaja. Hän on kulkenut isänsä mukana metsällä siitä lähtien kun oppi kävelemään.
Koko kansan viihdyttäjä viettää mielellään aikaa luonnossa, mutta ei kuitenkaan osaa päättää kumpi on hänelle tärkeämpää: luonnossa samoilu vai musiikin tekeminen.
Rähinä Live tanssitti viikonloppuna yleisöä Lahden Mukkulassa.
Uudenlaiset fanituotteet tulivat tänään myyntiin räppiyrityksen nettikauppaan.
Joitain vuosia sitten suomalaisten rap-piirien välillä oli keskinäisiä skismoja, joiden tiimoilta eri leirit heittivät toisilleen kärkkäitä kommentteja. Voicen The Risteilyllä eilen esiintyneen Fintelligensin Elastinen ja Iso H kertoivat, mikä tilanne tällä hetkellä on.
Voice ja Rähinä Records järjestivät yhdessä First Lady -kilpailun jossa etsittiin seuraavaa urbaania naistähteä. Voittajaksi selvisi valloittava Wava.
Kotimainen räppäri Cheek paljasti Voicelle saaneensa vuosien varrella itsevarmuutta räppäämisen ohella myös perinteiseen laulamiseen.
Voice ja Rähinä Records etsivät uutta naisartistia.
Viides joulukuuta järjestettävä Rähinä Live -tapahtuma Helsingin Nosturissa on ollut suosittu hiphoppareiden pikkujoulukonsertti jo vuosia. Nyt konseptia laajennetaan.