Suomen suosituimmat räppärit yhteiskiertueelle keväällä

21.11.2010 20:38 -

Viides joulukuuta järjestettävä Rähinä Live -tapahtuma Helsingin Nosturissa on ollut suosittu hiphoppareiden pikkujoulukonsertti jo vuosia. Nyt konseptia laajennetaan.

Voicen The Risteilyllä yllätysesiintyjänä nähdyn Rähinä Live -porukan pomomies Elastinen kertoi Voicelle, että keväällä poppoo on lähdössä kiertämään Suomea samalla porukalla.

Tarkkoja suunnitelmia mies ei vielä paljastanut, eli esimerkiksi ryhmän tarkka kokoonpano ei ole selvillä. Risteilyllä Rähinää edustivat Fintelligens (eli Elastinen ja Iso H), Spekti, Uniikki, Tasis ja Timo Pieni Huijaus. Apujoukkoina lavalla nähtiin pokeritähti Ilari Sahamies ja Rotko-biisissä mukana ollut Vappu Pimiä.

- Tää ei oo pelkästään pääkaupunkiseutulaisten juttu. Esimerkiksi viime vuoden Rähinä Liveissä mä juttelin Oulusta varta vasten tulleiden ihmisten kanssa, Uniikki kertoo.

Jää siis nähtäväksi, onko tämän hetken suosituin suomiräppäri Cheek mukana Rähinä Liven kiertuekokoonpanossa ensi keväänä. Mies kuuluu Rähinä Recordsin artisteihin, mutta on erittäin kiireinen omien keikkojensa kanssa.

Kilpailut

Uusimmat