Kaikki artikkelit

30 vuoden uran rikostoimittajana tehnyt Jarkko Sipilä on nähnyt paljon. Viime vuosina myös dekkarikirjailijana tunnettu Sipilä on kirjoittanut useita elämäkertakirjoja tunnetuista rikollisista.
Kimmo Nokkonen oli päätutkijana Lahden MM-hiihtojen dopingskandaalissa. Uransa varrella hän on törmännyt muihinkin dopingainerikoksiin.
Satu Andersson tunnetaan alamaailman vaikuttajana.
Rosvo & Poliisi -podcastissa vieraana on erikoissyyttäjä Erkki Huhtala, joka toimi syyttäjänä myös Mika "Immu" Ilménin huumejutussa.
Entinen rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson on tutkinut monia kovia rikostapauksia. Hän kertoo Rosvo & Poliisi -podcastin uudessa jaksossa uransa kiinnostavimmista jutuista.
Rosvo & Poliisi -podcastissa taiderikollisuuden asiantuntija kertoo, että taiteen väärentäjille jää tuotoista lopulta vain murusia.
Mika "Immu" Ilmén suoritti huumetuomionsa pääosin Helsingin vankilan, eli "Sörkan" paljusellissä. Hän kertoo olosuhteiden olleen tsaarinaikaiset.
Kiiskilä työskentelee Sörnäisten vankilassa Helsingissä.
Rosvo & Poliisi -podcastin toinen jakso pureutuu huumekauppaan ja sen muutokseen Suomessa.
Janne Raninen on tuomittu Ruotsissa ja Suomessa tehdyistä murhista.
Entinen huumepoliisi Kalevi "Kale" Puonti ja ex-jengiläinen Mika "Immu" Ilmén juontavat uutta true crime -podcastia Rosvo & Poliisi. Rankassa uutuussarjassa käsitellään ennen kuulemattomia puolia Suomen alamaailmasta.