Kuva: Fotolia

Siteille ja tamponeille uusi haastaja: Puikko, joka liimaa häpyhuulet yhteen!

22.02.2017 14:45 - Senni Loikala

Amerikkalainen kiropraktikko sai patentin niin sanotulle "häpyhuuliliimalle", jota on jo testattu pienellä joukolla naisia. Keksintö on synnyttänyt runsaasti kysymyksiä.

Yleensä naiset luottavat kuukautisten aikaan terveyssiteisiin, tamponeihin tai kuukuppeihin. Tulevaisuudessa markkinoille saattaa tulla amerikkalaisen kiropraktikon kehittelemä täysin uudenlainen keksintö, jonka avulla naisten ei tarvitsisi käyttää jatkuvasti mitään ”apuvälinettä” kuukautisveren keräämiseen.

Uusi, runsaasti kritiikkiä ja kysymyksiä herättänyt keksintö on niin sanottu ”häpyhuuliliima”, uutisoi Forbes. Kyseessä on huulirasvapuikolta näyttävä tuote, joka sisältää aminohappoja ja öljyjä. Kun tuotetta levitetään intiimialueelle, pitäisi häpyhuulten kiinnittyä toisiinsa. Tämä saisi kuukautisveren pysymään naisen sisällä ja tulemaan ulos vasta, kun naisen täytyisi virtsata. 

Keksinnön takana on Yhdysvalloissa asuva kiropraktikko Daniel Dopps, joka sai Forbesin mukaan patentin ”häpyhuuliliimalle” tammikuussa. Tietojen mukaan tuotetta on jo testattu pienellä joukolla naisia.

Dopps esitteli keksintönsä hiljattain myös Facebookissa, mutta ihmisten reaktioiden perusteella tuotetta ei olla ottamassa avosylin vastaan. ”Häpyhuuliliima” nostatti nopeasti runsaasti kysymyksiä esimerkiksi tuotteen hygieenisyydestä.

Tuotteen kehittäjä myöntää Forbesin mukaan, että "häpyhuuliliiman" idea kuulostaa erikoiselta. Vaikka keksinnöstä on myös vitsailtu runsaasti netissä, ei se Doppsin mukaan ole vitsi ja hän toivoo saavansa tuotteen vielä markkinoille.

Lue myös: Kuukautistesi alkamisikä paljastaa, milloin vaihdevuotesi alkavat

Lue myös: Voiko kahta tamponia käyttää yhtä aikaa? Oudoimmat kysymykset gynekologeille ja vastaukset niihin

Lue myös: Kuukautiset muuttavat jopa ääntäsi - lue erikoiset menkkafaktat

Lähde: Forbes

Kilpailut

Uusimmat