Yllätysveto! Nainen meni naimisiin itsensä kanssa – katso!

28.05.2012 08:15 - Eeva Rajala

Kesä on suosittua aikaa mennä naimisiin kumppanin kanssa. Tämä nainen päätti kuitenkin kosia itseään.

Amerikkalaisnainen Nadine Schweigert meni naimisiin itsensä kanssa maaliskuussa. 36-vuotias nainen on nyt avautunut ensimmäistä kertaa avioliitostaan.

Joogaohjaajana toimiva Schweigert meni itsensä kanssa naimisiin pienessä seremoniassa, mihin osallistui myös hänen ystäviään ja perheenjäseniään. Schweigert kertoo tv-persoona Anderson Cooperin haastattelussa, että hääseremonialla juhlistettiin sitä, miten pitkälle hän on elämässään päässyt kuuden vuoden takaisin kivuliaan avioeron jälkeen.

- Tunne oloni voimakkaaksi, onnelliseksi, hyvin iloiseksi. Haluan jakaa tämän ihmisten kanssa...Kuusi vuotta sitten olisin ratkaissut ongelmani lähtemällä ryyppäämään...Tuolloin tupakoin, olin ylipainoinen...Nyt juhlitaan, miten pitkälle olen elämässäni päässyt, Schweigert kertoo.

Nyt onnellisesti itsensä kanssa naimisissa olevan nainen kertoo vievänsä itseään aika ajoin myös treffeille hemmotellakseen itseään ja sijoittaakseen suhteeseen. Mutta mistä nainen sai idean mennä naimisiin itsensä kanssa?

- Odotin jotain henkilöä, joka voisi tehdä minusta onnellisen. Jossain vaiheessa ystäväni sanoi "Miksi sinun tarvitsee mennä jonkun kanssa naimisiin jotta voit olla onnellinen. Mene naimisiin itsesi kanssa," Schweigert kertoo Inforum-lehdelle.

Kyseessä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta maailmassa, kun nainen menee itsensä kanssa naimisiin. Pari vuotta sitten 30-vuotias taiwanilaisnainen teki saman tempauksen.

Katso pätkä Schweigertin haastattelusta alta:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Lähteet: Anderson Cooper, Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat