Vuokralaiset järjestivät ökybileet ja jättivät laskun maksamatta - katso kuvat hurjista juhlista

14.07.2016 20:00 - Pauliina Jokinen

Hulppea huvila oli juhlien jälkeen remonttikunnossa.

Juhlien järjestäminen on mukavaa - joskin toisinaan saattaa jännittää, kaatuuko vierailta punaviiniä matolle tai meneekö juomalaseja rikki. Nämä mahdollisuudet kävivät varmasti myös Hamptonissa sijaitsevan huvilan omistajan mielessä, kun hän päätti vuokrata sijaitsevan asuntonsa hyväntekeväisyysjuhlien pitopaikaksi. Juhlien tarkoituksena oli kerätä rahaa eläimille.

Omistajan pelot osoittautuivat kuitenkin aliarvioiduiksi, Business Insider -julkaisu kertoo. Airbnb-palvelun kautta huvilansa vuokrannut mies olikin todellisuudessa vuokrannut asunnon suuria itsenäisyyspäivän juhlia varten.

Tilan vuokrannut Brett Barna -niminen mies järjesti paikalla hulppeat juhlat, joista hyväntekeväisyys oli kaukana. Barnan ilmoituksen mukaan juhliin oli kutsuttu 50 ihmistä. Todellisuudessa paikalle ilmestyi kuitenkin tuhatkunta ihmistä juhlimaan ja juomaan shampanjaa.

- Ainoat eläimet, jotka olivat paikalla, olivat ihmisiä. He hukuttivat itsensä shampanjaan, murtautuivat taloon, rikkoivat huonekaluja, varastivat taidetta. Löysimme jopa käytettyjä kondomeita, asunnon omistaja kertoi.

Omistaja aikoo haastaa Barnan oikeuteen irtaimiston vahingoittamisesta. Barna ei myöskään ole maksanut 27 000 dollarin eli noin 30 000 dollarin vuokraa.

Airbnb-sivuston edustaja Nick Shapiro muistutti, että suurin osa vuokraajista käyttäytyy hyvin.

- Negatiiviset kokemukset ovat äärimmäisen harvinaisia. Yli 80 miljoonalla vieraalla on ollut positiivisia kokemuksia. Meillä on nollatoleranssi tällaiselle käytökselle ja poistamme asiakkaan järjestelmistämme, Shapiro kertoi.

Airbnb aikoo auttaa omistajaa takuurahoilla.

Lue myös: Viiniä maistetaan ravintolassa ennen kuin lasit täytetään kunnolla - tiedätkö syyn?

Lähde: Business Insider

Kilpailut

Uusimmat