Kuva: YouTube

Ammattipainija pelkäsi kertoa bi-seksuaalisuudestaan - ystävien lämmin vastaanotto sai itkemään

17.03.2017 15:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kirjoituksessaan Anthony kertoo, että asian paljastaminen oli paras päätös jonka hän on tehnyt.

Ammattipainijana työskentelevä Anthony Bowens, 26, on jakanut koko maailmalle koskettavan tarinan siitä, kuinka hän paljasti ystävilleen ja ammattikollegoilleen olevansa biseksuaali.

Huffington Postissa julkaistussa kirjoituksessa hän kertoo, että aloitti ammattipainijana työskentelyn 21-vuotiaana ja vuotta myöhemmin aloitti mallina työskentelyn New Yorkissa. Hän eli unelmaansa ja hänen olisi pitänyt olla maailman onnellisin henkilö. Sitä hän ei kuitenkaan ollut.

"Ulkoisesti olin maailman onnellisin, mutta syvällä sisimmässäni kamppailin seksuaalisuuteni kanssa. Pelkäsin kertoa maailmalle, että olen biseksuaali", hän kirjoittaa.

Bowens kertoo, että hänen työnkuvaansa kuuluu ihmisten viihdyttäminen keholla ja painiminen vähäpukeisten miesten kanssa. Hän summaa, että ymmärrettävästi seksuaalisuudestaan kertominen voisi aiheuttaa hänelle ammatillista haittaa.

"Se oli syy, mikä piti minut kaapissa kaikille paitsi muutamalle henkilölle siitä lähtien kun alotin ammattipainimisen viisi vuotta sitten. Yksi YouTube-video sai minut kuitenkin huomaamaan, että kaapista ulos tuleminen ei olisi sellainen ongelma millaiseksi kuvittelin sen".

Hän viittaa videolla poikaystävänsä Michaelin kanssa tekemään videohaasteeseen, jonka pariskunta latasi YouTubeen. Vloggari Michael viittaa videon alussa Bowensiin poikaystävänään.

"Tätä videota oli todella hauska tehdä, mutta pelkäsin, että joku painimispiireistä törmäisi siihen ja saisi tietää salaisuuteni. Päätin, että sen voi julkaista siitä huolimatta. Viikkoja myöhemmin sain tekstiviestin, joka sai vatsani kääntymään ympäri."

Yksi tekstiviesti muutti kaiken

Saapunut tekstiviesti oli Bowensin parhaalta ystävältä, johon hän oli tutustunut painipiireissä. Bowens kertoo, että kyseessä oli henkilö, jolta hän yritti kaikista epätoivoisimmin piilottaa salaisuuttaan.

"Viestissä kysyttiin, että miksi en kertonut hänelle. Tiesin tasan tarkkaan mitä hän tarkoitti, mutta esitin tyhmää. Vastasin, että mitä hän tarkoittaa. Vastaus oli yksinkertainen: videota. Helpotuksekseni hän kertoi, ettei hän välitä siitä ja että olen yksi hänen parhaista ystävistään alalla", Bowens kertoo.

"Hän kertoi myös, että jotkut toiset painijat olivat katsoneet videon ja vihjanneet hänelle siitä. Olin helpottunut siitä, että kuinka hyvin hän suhtautui asiaan, mutta samalla myös hermostunut, koska muut painijat tiesivät myös salaisuuteni."

Ystävänsä kannustuksesta hän uskalsi lopulta kertoa seksuaalisesta suuntautumisestaan avoimesti myös Facebookissa.

"Reaktiot olivat ylivoimaisen positiivisia. 986 tykkäystä ja yli 200 kommenttia, kaikki positiivisia. Vain muutamat poistivat minut kaverilistaltaan. En voinut tehdä muuta kuin itkeä, kun päästin irti vuosien stressistä, ahdistuksesta ja tuomitsemisen pelosta. Se oli paras päätös jonka olen koskaan tehnyt."

Kolme syytä tulla kaapista

Bowens listaa kirjoituksessaan kolme syytä sille, miksi hän paljasti vihdoin seksuaalisen suuntautumisensa maailmalle.

"Ensiksi tunsin, että on vihdoin oikea aika minulle. Toiseksi, pyysin Mikea olemaan elämässäni ja se fakta, että pyysin häntä sensuroimaan osan elämästään minun vuokseni, oli ihan järjetöntä. Hän kesti sitä viisi kuukautta ja se uhraus tarkoittaa minulle uskomattoman paljon. Voin rehellisesti sanoa, että rakastan häntä", Bowens kirjoittaa.

"Viimeisin syy oli se, että halusin vaikuttaa muiden ihmisten elämään. Tajusin, että minulla on ainutlaatuinen asema, missä voin levittää tietoutta maailmassa vallitsevista ongelmista, rikkoa stereotypioita ja näyttää kaikille, että he voivat olla omia itseään seksuaalisuudestaan riippumatta."

Voit lukea koko kirjoituksen Huffington Postin sivuilta, täältä.

Lähde: Huffington Post

Lue myös: Isoäidin reaktio lapsenlapsen kaapista tulemiseen liikuttaa - katso kuva

Lue myös: Uusi seksitutkimus: Lesbot saavat eniten orgasmeja, biseksuaalit jäävät vähälle

Lue myös: Millaista on olla sekä mies että nainen? Tositarina pistää miettimään

Kilpailut

Uusimmat