Kuva: AOP

Nakudisko tuli Suomeen - sisään pääsee vain alasti!

28.04.2017 21:45 - Iiro Myllymäki

Espoossa järjestettävä alastondisko lupaa olla turvallinen ja epäseksuaalinen tapahtuma.

Oletko koskaan ollut bileissä tanssimassa ja ajatellut, että tämä olisi paljon mukavampaa ilman vaatteita? Jos olet, pian sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan alastonta disko-meininkiä käytännössä.

Espoossa Keran alueella järjestetään hylätyssä tehdashallissa lauantaina 6. toukokuuta NAKUdisko-niminen tapahtuma, jossa tapahtuman nimen mukaisesti heitetään vaatteet pois ja tanssitaan diskomusiikin tahtiin. Tapahtuman Facebook-sivulla diskoa kuvaillaan luonteeltaan muun muassa ”turvalliseksi”, ”epäseksuaaliseksi” ja ”leikkisäksi”.

Nakudiskoon saavutaan pukukopin ja ”suihkukopin” kautta. ”Suihkukopissa” alastoman vartalonsa voi koristella uv-valoissa hehkuvalla bodypaintilla tai glitterillä. Jos haluaa, omaa henkilöllisyyttään voi suojata paikan päällä koristeltavilla naamioilla.

Tapahtuman esittelytekstissä luvataan, että työntekijät pitävät hyvää huolta osallistujien henkilökohtaisesta koskemattomuudesta ja yleisestä ”korrektista käytöksestä”.

”Sompasaunan ja avantouijien kokeneilta nakuilijoilta saamamme vahvistuksen mukaan viaton alastomuus lähentää ihmisiä ja rakentaa tasa-arvoisempaa maailmaa”, nakudiskon esittelytekstissä kuvaillaan.

Disko on osa suurempaa Kerapia – kaupunkilaboratorio -tapahtumaa, jossa tyhjä teollisuushalli täytetään yhden päivän ajaksi monenlaisilla elämyksillä ja taiteella. Tapahtumassa on muun muassa musiikkiesiintyjiä, speed datingia ja työpajoja.

Lue myös: 30 naista riisui itsensä alastomaksi protestina Facebookin sensuurille - katso

Kilpailut

Uusimmat