Kuva: Shutterstock

Valokuvaaja poisti ottamansa hääkuvat sulhasen edessä ja häipyi - erikoinen tarina meni viraaliksi

26.09.2021 12:15 - Iiro Myllymäki

Hääparin kuvaajaystävä teki mielenosoituksellisen tempun häissä, sillä hän koki tulleensa kaltoinkohdelluksi.

Ystäväpariskuntansa häissä valokuvaajana toimineen naisen Redditissä jakama kertomus on mennyt viraaliksi. Nainen kertoo, että hänet pestattiin häävalokuvaajaksi pienellä noin 210 euron palkkiolla. Nainen kirjoittaa, ettei ole ammattivalokuvaaja, vaan hän työskentelee koirien trimmaajana. Tuon työn yhteydessä nainen kuitenkin ottaa paljon valokuvia koirista, ja näin ollen sulhasystävä keksi pyytää häntä valokuvaajaksi häihinsä.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt häissä kuten nainen oli toivonut. Hän aloitti päivän kuvaamalla morsiamen valmisteluja, ja hän otti valokuvia varsinaisesta hääseremoniasta ja hääjuhlien puheista ja ihmisten seurustelusta.

”Aloitin yhdeltätoista aamupäivällä, ja minun oli tarkoitus lopettaa noin puoli kahdeksalta illalla. Viiden aikaan tarjoiltiin ruoka, ja minulle sanottiin, etten voi syödä, koska minun pitää olla kuvaajana. Minulle ei ollut varattu edes paikkaa mistään pöydästä. Tässä kohtaa alan väsyä ja olla katumapäällä siitä, että olen suostunut tällaiseen pikkupalkalla. Siellä oli myös todella kuuma”, valokuvaajana toiminut nainen kirjoittaa.

Nainen kertoo, ettei hän saanut juhlapaikalla edes vettä. Hän meni sanomaan sulhaselle tarvitsevansa 20 minuutin tauon, jotta hän voisi käydä jossain syömässä ja juomassa.

”Hän sanoi minulle, että joko toimin vain valokuvaajana tai poistun paikalta saamatta palkkiota. Oli kuuma, minulla oli nälkä ja olin ärtynyt olosuhteiden takia. Kysyin häneltä, onko hän varma, ja hän sanoi olevansa. Niinpä poistin kaikki ottamani kuvat hänen edessään ja häivyin sanoen, etten ole enää hänen valokuvaajansa”, nainen kirjoittaa.

Nainen tiedustelee Redditissä, toimiko hän oikein antaessaan tällaisen näpäytyksen hääparille. Monet ovat kommentoineet, että nainen on toiminut tilanteessa oikein ja hääpari on ollut kohtuuton vaatimuksissaan häntä kohtaan. Koko Reddit-päivityksen pääset lukemaan alta. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lue myös: Häävieraan asuvalinta sai somessa täystyrmäyksen: "Huomionhakuisuutta"

Lue myös: Pariskunta lähetti häävierailleen hurjan vaatimuslistan - somessa kummastellaan

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat