Kuva: Shutterstock

Kehuttu ravintolaketju Helsingissä haettiin konkurssiin - toimipisteitä jo suljettu

06.02.2024 22:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ravintola ilmoitti jo aiemmin sulkemistaan toimipisteitä.

Suositun Fat Ramen -ravintolaketjun omistava Happiness In A Bowl Oy on hakeutunut konkurssiin, käy ilmi maksukyvyttömyysrekisteristä.

Jo aiemmin ravintola tiedotti omissa sosiaalisen median kanavissaan joutuvansa sulkemaan pysyvästi osan toimipisteistään. Kolmesta toimipisteestä suljettiin jo tammikuun lopulla Hietalahden kauppahallin sekä Kallion ravintolat, jolloin vain Mikonkadun ravintola jäi toimintaan.

"Raskain mielin joudumme toteamaan, että Fat Ramenin kahdeksan vuoden taival Hietalahden kauppahallissa on tulossa päätökseensä tämän viikon jälkeen. Samoin Kallion ravintola on viimeistä kertaa auki tämän viikon sunnuntaina", julkaisussa kerrotaan.

Fat Ramen sai alkunsa pop-up -ravintolana vuonna 2015. Kuitenkin viime vuosina ravintola-ala on ajautunut vaikeisiin tilanteisiin muun muassa koronasulkujen vuoksi. Viime vuodet ovat koetelleet myös Fat Ramenia, minkä vuoksi vaikeaan päätökseen lopulta ajauduttiin.

"Olemme pysyneet pitkään pinnalla ja matkalle on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä. Viime vuosien myllerrys ravintola-alalla ja yleisesti maailmassa on kuitenkin pakottanut meidät tekemään tämän vaikean päätöksen."

Julkaisun voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Koko Suomen parhaat ravintolat listattiin - ykköspaikkaa pitää sama yritys vuodesta toiseen

Lue myös: Vuoden ravintola on valittu - voittajaksi selviytyi omaperäinen ravintolaelämys

Kilpailut

Uusimmat