Suomalaismiehen festarihätä: Silmälasit putosivat bajamajan pönttöön, ei näe etsiä niitä

30.07.2012 20:45 - Mikko Räsänen

Suomalaisen festarituristin ahdinko tallentui vahingossa videolle.

Mäntyharjulla järjestetty Metsäfetiwal ei kuulu Suomen suurimpiin festivaaleihin. Jos kuitenkin haetaan kesän nolointa festarimokaa, saattaa Metsäfestiwal-turistin töppäys päätyä listakärkeen.

YouTubeen on lisätty video, jossa satunnainen festivaalivieras kuvaa hiphop-artisti Laineen Kasperin keikkaa. Esityksen sijaan päähuomion videolla varastaa kuvaajan takana käytävä keskustelu, joka kuuluu musiikin yli.

Keskustelussa kuullaan, miten hätääntynyt mies tulee pyytämään järjestysmiehiä apuun, sillä hän kertoo käyneensä wc:ssä ja pudottaneensa silmälasinsa bajamajan pönttöön kaikkien ulosteiden sekaan. Mies ei näe kunnolla ja yrittää saada järjestysmiehiä tonkimaan wc-säiliön sisältöä hänen puolestaan. Matalapalkkaisia järjestyksenvalvojia touhu ei kuitenkaan kiinnosta, joten mies anelee edes taskulamppua, että voisi sen valossa saada kaivettua lasinsa ulostesammiosta.

Video ei kerro, miten tarina päättyy ja miten kauan kesti ennen kuin taskulamppu löytyi. Silmälasinsa hukanneen puolesta täytyy toivoa, että kovin moni festarivieras ei ehtinyt käyttää kyseistä bajamajaa ennen kuin mies palasi taskulampun kanssa etsimään omaisuuttaan.

Yllä kerrottu keskustelu on kuultavissa alla olevalla videolla kohdassa 3:10.

Kilpailut

Uusimmat