Herkuttelijat huomio! Mignon-munat eivät sovikaan tänä vuonna kaikille

28.03.2013 15:15 - Katariina Näreaho

Fazer pyytää laktoosiherkkiä kuluttajia välttämään tänä vuonna Mignon-munien nauttimista. Varotoimenpide johtuu tuotantoprosessissa sattuneesta vahingosta.

Kuten eilen uutisoimme, Fazer veti osan Mignon-munista pois markkinoilta tuotantovaiheessa sattuneen vahingon vuoksi. Tämän takia pääsiäisherkku saattaa loppua tänä vuonna kesken kauppojen hyllyiltä.

Tilannetta tasapainottaa kuitenkin se, että maikeisvalmistaja on kehottanut laktoosi-intolerantikkoja ja maitoproteiinille allergisia välttämään munien syömistä, sillä osa munista sisältää maitoproteiinia.

- Tuotannossa on ajettu ristiin samalla linjalla Mignonia ja Geishaa. Tämän vuoksi Mignon ei ole täysin laktoositon, vaikka sen pitäisi olla, Fazer Brandsin toimitusjohtaja Tom Lindblad kertoo Voicelle.

Tilanne on harmillinen, sillä Mignon on pääsiäismunista ainoa laktoositon tuote. Nyt kuitenkin maitoproteiinia sisältävät ja täysin laktoosittomat munat ovat menneet sekaisin, sillä kaikkia viallisia tuotteita ei ole ehditty merkitä tarroilla.

- Tämä on varotoimenpide, sillä liikkeellä on monen erän Mignon-munia. Jos on hyvin herkkä maitoproteiinille, niin on hyvä välttää Mignonia tänä pääsiäisenä Lindblad jatkaa.

Kilpailut

Uusimmat