Ilmoitus nettisivulla: "Etsitään kaunista tyttöä viemään ujon poikani neitsyys"

19.07.2013 15:15 - Rea Tallgren

Amerikkalainen isä tai äiti on mennyt äärimmäisyyksin, jotta hänen poikansa ei joutuisi menemään yliopistoon neitsyenä. Poika ei tiedä asiasta mitään.

Suositulle Graigslist-sivustolle ilmestyi tällä viikolla normaalista poikkeava ilmoitus. Siinä epätoivoinen vanhempi hakee älykkäälle ja komealle pojalleen seksiseuraa ja tyttöystävää. Erikoiseksi ilmoituksen tekee se, että vanhempi haluaa saattaa nuoren tytön ja hänen poikansa yhteen pojan siitä tietämättä.

"Poikani on ujo, eikä hänellä ole ikinä ollut tyttöystävää. Olen varma, että hän on vielä neitsytkin. Auta minua tekemään pojasta ujon nörtin sijaan suosittu yliopistokomistus" pyydetään ilmoituksessa.

Vanhemmalla on suunnitelma valmiina hänen poikansa ja tulevan seuralaisen yhteensaattamiseksi. Hän haluaa nimittäin hankkia tulevalle parivaljakolle vierekkäiset liput konsertiin. Konsertissa tytön olisi vanhemman mukaan hyvä iskeä poika itselleen - eikä vanhempi jäisi suunnitelmasta ikinä kiinni.

Neitsyyden vieminen ei kuitenkaan riitä vanhemmalle. Hän toivoo, että kyseinen tyttö tapailisi poikaa vielä loppukesän ajan ja opettaisi tälle erilaisia seksiasentoja. Yliopiston alkaessa tytön olisi määrä jättää poika hellästi, jotta tämä voisi keskittyä opiskeluun - ja tietenkin nauttia naispuolisista kurssikavereistaan uuden itsevarmuutensa ja seksitaitojensa ansiosta.

Palkkioksi ilmoituksen kirjoittanut äiti tai isä lupaa pitää huolen siitä, ettei tytön tarvitsisi enää murehtia rahavaikeuksiaan. Katso kuva ilmoituksesta tästä!

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat