Uusi älypuhelinsovellus: Avaa näppäinlukko ja tienaa rahaa

21.07.2013 08:15 -

Yhdysvaltalainen yritys on kehittänyt Android-markkinoille Locket-nimisen kännykkäsovelluksen, jonka lataamalla on mahdollista tienata rahaa. Yleensä tämänkaltaiset ideat kuulostavat liian hyvältä ollakseen totta, mutta älä lopeta lukemista vielä tähän.

Locketin perusideana on tarjota käyttäjälle mahdollisuus vierailla sovelluksen tarjoamilla sivustoilla avatessaan kännykän näppäinlukitusta. Jos käyttäjä vierailee mainoksentarjoajan sivulla, hän tienaa noin yhden sentin. Yritys on ollut erittäin tarkka valitessaan mainostajia mukaan projektiin. Esimerkiksi tietyt alkoholi- ja alusvaatemerkit ovat joutuneet hylättyjen listalle.

Sovellus kerää muutamia henkilökohtaisia tietoja, jotta se pystyy tarjoamaan käyttäjää mahdollisesti kiinnostavia mainoksia. Tunnin aikana on yrityksen mukaan mahdollista vierailla tällä hetkellä vain kolmella sivustolla, joten mistään äkkirikastumisesta ei todellakaan ole kyse.

- Pyrimme haalimaan jatkuvalla syötöllä lisää mainostajia mukaan, joten myöhemmässä vaiheessa voi olla mahdollista, että käyttäjien vierailukertamäärät kasvatetaan suuremmiksi, yrityksen osaomistaja Yonha Kim kertoo.

Lue sovelluksesta lisää täältä.

Lähde: TechCrunch

Kilpailut

Uusimmat