Nyt se on todistettu: Tutkimus selvitti kuinka paljon miehet ajattelevat seksiä päivässä

12.08.2013 21:45 -

Tuoreessa tutkimuksessa käy ilmi, että miesten ajatusmaailmaan tulvii mielihyvää tuottavia asioita noin kaksi kertaa enemmän kuin naisilla.

Urbaani myytti, jonka mukaan miehet ajattelevat liki jatkuvasti seksiä, on tuoreen tutkimuksen mukaan myytin sijasta totta. Ajatus yhdynnästä kumpuaa miesten mieleen tarkalleen 34,2 kertaa päivässä eli toisin sanoen 28 minuutin välein.

Naiset tulevat selkeästi jäljessä seksiin liittyvissä asioissa, sillä keskiverto nainen ajattelee seksiä vain 51 minuutin välein, joka tekee noin 18,6 kertaa päivässä. Tosin poikkeuksiakin löytyi, sillä eräs naispuolinen osanottaja sai huippulukeman ajattelemalla seksiä 140 kertaa päivässä eli seitsemän minuutin välein.

Ohion yliopiston teettämässä tutkimuksessa huomioitiin myös muita nautintoja aiheuttavia asioita. Naisten ajatuksiin ilmestyi ruoka hieman yli tunnin välein päivässä ja miehille puolen tunnin välein.

Tutkimuksessa kävi ilmi, että myös muut miesten fyysisiä tarpeita ruokkivat asiat ylittivät selkeästi naisten vastaavat.

- Ihmisten yleinen asenne seksiä kohtaan on avoimempaa kuin koskaan. Tuloksista on nähtävissä myös se, että miehet käyttävät valveillaoloajastaan huomattavasti enemmän aikaa pohdiskeluun kuin naiset. Tosin epäilemme hieman, että tutkimukseen osallistuneet naiset eivät välttämättä kertoneet täysin totuudenmukaisesti seksuaalisista haaveistaan. Seksuaalisesti avoin nainen on vielä tänäkin päivänä asia, joka saa toisinaan osakseen yhteiskunnan painostusta, tutkijat kertovat.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat