Lapsistaan erossa olevan äidin rakkaudenosoitus saa sydämen pakahtumaan

14.11.2014 19:00 - Senni Loikala

Eronnut perheenäiti ikävöi niin paljon lapsiaan näiden ollessa isänsä luona, että hän tekee kaikkensa ilahduttaakseen muksut nähdessään heidät seuraavan kerran. Samalla hänen piirtäjän lahjansa pääsevät käyttöön.

Reddit-sivustolla Ckilgore-nimimerkillä kirjoittavan, kahden lapsen mielikuvituksellisen äidin ottamat valokuvat hänen muksuille tekemistään lounaspusseista ovat lähteneet leviämään netissä. Nainen on kuluneen vuoden aikana antanut muksuilleen kouluun mukaan ruskeaa paperia olevat eväspussit, joihin hän on piirtänyt värikynillä uskomattoman ihania kuvia.

Lasten lounaspusseissa seikkailevat muun muassa tutut animaatio- ja satuhahmot, mutta mukana on myös äidin oma keksimiä hahmoja. Yhteen paperipussiin hän on piirtänyt Lisa Simpsonin, toiseen Harry Potterin ja kolmannessa on kuva selfietä ottavasta pojasta.

Koskettavan tapauksesta tekee tieto siitä, että hiljattain eronnut äiti yrittää lounaspusseihin tekemiensä piirrustusten avulla kompensoida aikaa, jolloin lapset ovat toisen vanhempansa luoda.

"Viime vuonna lapset ottivat viimeisenä koulupäivänä kaikki ne kouluun ja antoivat ystäviensä valita itselleen yhden, jonka he saivat omaksi. Loput pistimme kansioon", myös lahjakkuutensa piirtäjänä osoittanut äiti kirjoittaa.

Hellyttävät kuvat lounaspusseista pääset katsomaan täältä.

Seuraava artikkeli: Onnettomissa avioliitoissa pysytään lasten takia - katso kaikki syyt

Lähde: demilked

Kilpailut

Uusimmat