Mieskosmetologi meikkaa itsensä sarjakuvien naissankareiden kopioiksi - katso taidonnäytteet

31.08.2015 17:45 - Senni Loikala

Sarjakuvafanin upeat muodonmuutoskuvat keräävät tuhansia tykkäyksiä netissä.

Argenapeede-taiteilijanimen taakse Instagramissa verhoutuneen mieskosmetologin taidonnäytteet ihastuttavat. Sarjakuvia intohimoisesti rakastava mies julkaisee sivullaan kuvia, joissa hän on muuntautunut naispuolisiksi sarjakuvahahmoiksi. Hän on maskeerannut itsensä esittämään muun muassa Yhdysvalloissa kuuluisaa Wonder Woman -sankaritarta.

Nettikansa on huomannut miehen lahjakkuuden. Hänellä on Instagramissa noin 100 000 seuraajaa ja hänen postaamansa työnäytteet keräävät tuhansia tykkäyksiä. 

Tältä hän näyttää ennen maskeerausta...Katso alta kuvat, joissa kosmetologi on muuntautunut sarjakuvien sankarittariksi.

Jean Grey

Hahmo Ryhmä-X-sarjakuvista ja -elokuvista.


Wonder Woman

Hahmo vuonna 2009 ensi-iltansa saaneesta, saman nimisestä animaatioelokuvasta. Teos perustuu DC Comicsin sarjakuvasankariin, Ihmenaiseen.


She-Hulk

Amerikkalainen sarjakuvien supersankaritar, jonka alter ego -hahmo on Jennifer Walters.


Scarlet Witch

Amerikkalaisissa, Marvel Comicsin kustantamissa sarjakuvissa esiintyvä supersankaritar.


Kolme hahmoa

Mies julkaisi kuvan, jossa on kolme hahmoa rinnakkain. Hän kertoo kuvatekstissä, että niistä näkee hänen kehityksensä muuntautumisissa.

Vasemmanpuoleisen hahmon maskeerauksen mies teki itselleen lokakuussa 2014, kun taas oikeanpuoleinen on tuorein. Mies kirjoittaa, että hän on oppinut meikkamaan erityisesti rinnat uskottavammiksi.
LUE SEURAAVAKSI: Kuuma meikkitaiteilija muuntautuu selkäpiitä karmiviksi hahmoiksi - katso "ennen ja jälkeen" -kuvat

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat