Nainen synnytti syliinsä autossa - video järisyttävistä tapahtumista leviää netissä

20.07.2015 14:45 - Senni Loikala

Yhdysvaltalainen pariskunta koki yhden elämänsä takuulla suurimmista käänteistä keskellä autotietä, Houstonissa. Tapahtumat tallentuivat videolle, jota on katsottu netissä jo lähes 7,5 miljoonaa kertaa.

Synnytys ei aina katso aikaa eikä paikkaa. Tämän tietää synnytyslaitokselle ajamassa ollut pariskunta, jonka autossa kuvaamasta videosta on tullut nettihitti. Kamera on nimittäin tallentanut yhden elämän suurimmista ihmeistä, nimittäin lapsen syntymisen. Pienokainen ei malttanut odottaa sairaalaan saakka, vaan päätti nähdä päivänvalon keskellä autotietä Houstonissa, Yhdysvalloissa.

Poika tuli!

Videon alussa selviää, että pariskunta on istunut auton kyydissä jo noin 45 minuuttia. Nainen on selvästi tuskissaan, koska hän tuntee synnytyksen alkavan pian. Noin 40 sekunnin kohdalla hän alkaa huutaa ja minuuttia myöhemmin hän kertoo, että vauva on tulossa ulos. Pian pariskunta ottaa naisen turvavyön irti ja noin aikakoordinaatilla 2:20 kuuluu pienokaisen itku. 

Nainen nostaa syliinsä täysin terveen oloisen poikavauvan. Autossa synnyttänyt nainen on helpottunut, mutta ymmärrettävästi vielä keskellä tunnemyrskyä tapahtuneen jäljiltä. Hän kertoo rakastavansa vauvaa.

Videota on katsottu YouTubessa lähemmäs 7,5 miljoonaa kertaa. Sinäkin voit katsoa tunteikkaan pätkän alta.

Lue myös: Uusi trendi synnytyssairaaloissa - äidit vaativat yllättävää toimenpidettä vauvalle

Kilpailut

Uusimmat