Perjantairesepti: Pähkinäsuklaakeksit ovat pala taivasta
Makadamia-pähkinät ja tumma suklaa tekevät näistä kekseistä vastustamattomia.
Pähkinäsuklaakeksit
100 g voita
3 dl sokeria
2 munaa
4,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta (sokeriton)
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
200 g tummaa suklaata
100 g makadamia-pähkinöitä
1. Vatkaa voi ja sokei vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Ja lisää joukkoon sekoittaen. Pilko suklaa paloiksi ja lisää joukkoon. Murskaa pähkinöitä hieman ja lisää nekin. Sekoita.
3. Annostele taikinaa leivinpaperille. Jätä kekseille turpoamisvaraa. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Uusille alokkaille osastointitoimenpiteitä tautien minimoimiseksi - lisäksi yhteistiloihin maskipakko
OP varoittaa sen nimissä liikkuvista huijauspuheluista
Ruokavirasto peruuttaa hygieniapassit yli 100 henkilöltä - testien kääntäjä tuomittiin petoksesta
Kesäsää vyöryy Suomeen hetkellisesti, kertoo Foreca
Lomailetko näissä kohteissa? Vaikuttaa verenluovutukseen tilapäisesti
Näytä lisää