Nizzan salaatti on maistuva klassikko
Varhaisperunasta ja purkkitonnikalasta syntyy ruokaisa kesälounas.
Nizzan salaatti
neljälle hengelle
3 tomaattia
1 punasipuli
3 kananmunaa
1 prk tonnikalaa
200 g neulapapuja
6 varhaisperunaa
2 dl kalamata-oliiveja
3 rkl oliiviöljyä
mustapippuria maun mukaan
1. Pese perunat ja keitä ne. Jäähdytä.Keitä myös kananmunat koviksi. Kypsennä neulapavut keittämällä.
2. Pilko tomaatit lohkoiksi. Pilko sipuli renkaiksi. Kokoa laakealla lautaselle pilkotut perunat, keitetyt neulapavut, pilkotut tomaatit, sipuli ja lohkoiksi pilkotut kananmunat. Lisää päälle tonnikala ja oliivit.
3. Viimeistele salaatti kaatamalla päälle oliiviöljyä. Rouhi päälle vielä mustapippuria. Nauti tuoreen leivän kera.
Haluatko tuoretta hyvää salaatin kaveriksi? Helppojen fetamuffinien ohje löytyy täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Perjantai oli kiireinen vihkipäivä - syy löytyy päivämäärästä
Valepoliisit kalastelevat pankkitunnuksia - tällaisia puheluita ihmiset ovat saaneet
Kela-korvausten laajennukset astuvat voimaan
S-ryhmä vetää takaisin erän kanakeittoa
Huhtikuussa oli jopa poikkeuksellisen lämmintä - vastaavia lukuja ei mitata joka vuosi
Näytä lisää