Nizzan salaatti on maistuva klassikko
Varhaisperunasta ja purkkitonnikalasta syntyy ruokaisa kesälounas.
Nizzan salaatti
neljälle hengelle
3 tomaattia
1 punasipuli
3 kananmunaa
1 prk tonnikalaa
200 g neulapapuja
6 varhaisperunaa
2 dl kalamata-oliiveja
3 rkl oliiviöljyä
mustapippuria maun mukaan
1. Pese perunat ja keitä ne. Jäähdytä.Keitä myös kananmunat koviksi. Kypsennä neulapavut keittämällä.
2. Pilko tomaatit lohkoiksi. Pilko sipuli renkaiksi. Kokoa laakealla lautaselle pilkotut perunat, keitetyt neulapavut, pilkotut tomaatit, sipuli ja lohkoiksi pilkotut kananmunat. Lisää päälle tonnikala ja oliivit.
3. Viimeistele salaatti kaatamalla päälle oliiviöljyä. Rouhi päälle vielä mustapippuria. Nauti tuoreen leivän kera.
Haluatko tuoretta hyvää salaatin kaveriksi? Helppojen fetamuffinien ohje löytyy täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Susi repi Riitu-koiran palasiksi - tapahtumapaikalla odotti karu näky
Yle: Kokkola-Pietarsaaren kentällä varauduttiin lento-onnettomuuteen - konetta vastassa useita pelastusyksiköitä
'Tapahtuma-aikaan oli syksyn kylmin yö' - syyt, jotka johtivat Lahden ketjukolariin
Näitkö epäilyttävää toimintaa? Nopeusvalvontakamera anastettiin Siilinjärvellä
Pirjo Heikkilän komediapersoonasta tehdään elokuva
Näytä lisää