Nizzan salaatti on maistuva klassikko
Varhaisperunasta ja purkkitonnikalasta syntyy ruokaisa kesälounas.
Nizzan salaatti
neljälle hengelle
3 tomaattia
1 punasipuli
3 kananmunaa
1 prk tonnikalaa
200 g neulapapuja
6 varhaisperunaa
2 dl kalamata-oliiveja
3 rkl oliiviöljyä
mustapippuria maun mukaan
1. Pese perunat ja keitä ne. Jäähdytä.Keitä myös kananmunat koviksi. Kypsennä neulapavut keittämällä.
2. Pilko tomaatit lohkoiksi. Pilko sipuli renkaiksi. Kokoa laakealla lautaselle pilkotut perunat, keitetyt neulapavut, pilkotut tomaatit, sipuli ja lohkoiksi pilkotut kananmunat. Lisää päälle tonnikala ja oliivit.
3. Viimeistele salaatti kaatamalla päälle oliiviöljyä. Rouhi päälle vielä mustapippuria. Nauti tuoreen leivän kera.
Haluatko tuoretta hyvää salaatin kaveriksi? Helppojen fetamuffinien ohje löytyy täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Yhden metroaseman kaikki liukuportaat poistuvat käytöstä elokuuhun asti
Miksi juoksu ei kulje, vaikka motivaatio olisi kohdallaan?
Oletko kuullut tästä kauppareissujen kikkakolmosesta? Metodista apua viikon ruokien suunnitteluun
Radiojuontajan yllättävä kohtaaminen Alexander Stubbin kanssa: 'Missä muussa maassa olisi mahdollista?'
Prinsessa Catherine syöpähoitojen jälkeisestä ajasta: "Todella, todella vaikeaa"
Näytä lisää