Nizzan salaatti on maistuva klassikko
Varhaisperunasta ja purkkitonnikalasta syntyy ruokaisa kesälounas.
Nizzan salaatti
neljälle hengelle
3 tomaattia
1 punasipuli
3 kananmunaa
1 prk tonnikalaa
200 g neulapapuja
6 varhaisperunaa
2 dl kalamata-oliiveja
3 rkl oliiviöljyä
mustapippuria maun mukaan
1. Pese perunat ja keitä ne. Jäähdytä.Keitä myös kananmunat koviksi. Kypsennä neulapavut keittämällä.
2. Pilko tomaatit lohkoiksi. Pilko sipuli renkaiksi. Kokoa laakealla lautaselle pilkotut perunat, keitetyt neulapavut, pilkotut tomaatit, sipuli ja lohkoiksi pilkotut kananmunat. Lisää päälle tonnikala ja oliivit.
3. Viimeistele salaatti kaatamalla päälle oliiviöljyä. Rouhi päälle vielä mustapippuria. Nauti tuoreen leivän kera.
Haluatko tuoretta hyvää salaatin kaveriksi? Helppojen fetamuffinien ohje löytyy täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Harvinainen kuunpimennys koko massa tällä viikolla - katso, milloin kannattaa tähyillä taivaalle
TPO:n käyttö kiellettiin tänään - Tukes ohjeistaa saako varastossa olevat tuotteet käyttää loppuun
Joka neljäs suomalainen ei ole koskaan ostanut secondhandia - nämä ovat yleisimmät syyt
Rantaradan junaliikenteessä useita liikennöintikatkoja syyskuun aikana
Prinsessa Marie Caroline asteli avioon - katso kuvat upeasta häälookista
Näytä lisää