Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Finnair joutuu perumaan osan lennoista GPS-häirinnän vuoksi - Venäjän epäillään olevan vastuussa
Eikö ylioppilaslakki meinaa pysyä päässä? Ota sen nerokas apuväline käyttöön
Kuin kultainen diskopallo - Nicole Kidman sädehti punaisella matolla ja pokkasi palkinnon
Yksi vero jää monilta maksamatta - katso, miten vältyt kohonneelta viivästyskorolta
Foreca: Vapun jälkeen säässä tapahtuu täyskäännös
Näytä lisää