Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Oliiviöljy ja sormisuola tekevät lantturanskiksista vastustamattomia.
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Tunnistatko kesäkukat? Tee testi ja selvitä, oletko todellinen viherpeukalo!
Onko luvassa rakkautta vai uusia projekteja - tekoäly kertoo, mitä toukokuu tuo horoskooppimerkillesi
Karhu käyttäytyi lajille epätyypillisesti - poliisi määräsi lopetettavaksi
Vappu piti poliisin kiireisenä - Helsingissä tyhjennettiin koko Kaivopuisto
Millainen on hyvä salasana? Asiantuntija jakaa vinkkinsä
Näytä lisää