Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Oliiviöljy ja sormisuola tekevät lantturanskiksista vastustamattomia.
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Näistä elokuvista suomalaiset muistavat edesmenneen Hollywood-legendan Robert Redfordin
Hämärässä ajovalojen merkitys korostuu - katso muistilista valojen oikeaoppisesta käytöstä
Saitko tällaisen maksukehotuksen? Kyseessä on huijaus
Viivästyvät ratatyöt aiheuttavat häiriöitä junaliikenteeseen
AL: Pitkäikäistä kansanopistoa Tampereella esitetään lakkautettavaksi
Näytä lisää