Viikonlopun brunssille: Kaneli-banaanipannukakut ovat kevyitä ja taivaallisen hyviä
Kaneli-banaanipannukakut
4 hengelle
2 banaania
4 kananmunaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kanelia
Paistamiseen: voita tai kookosöljyä
Tarjoiluun: hunajaa ja turkkilaista jogurttia
1. Kuori banaanit ja laita ne kulhoon. Riko munat joukkoon. Lisää mausteet. Surauta tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella.
2. Nosta ruokalusikallisia taikinaa kuumalle pannulle voin tai kookosöljyn kanssa. Paista kummaltakin puolelta nopeasti. Varo - pannarit palavat reunoilta herkästi.
3. Tarjoa valmiit pannarit heti paistamisen jälkeen hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.
Myös itsetehty pähkinämysli maistuu brunssilla. Katso sen resepti täällä.
Kilpailut
Uusimmat
Pitkä odotus palkitaan - Grand Theft Auto 6 -pelin julkaisuaika selvisi
Lähes puolet alaikäisistä hankkii alkoholijuomansa sosiaalisen median avulla, kertoo selvitys
Poliisi voi nyt rapsauttaa kuulohavainnon perusteella 100 euron sakon autoilijoille
Suomen kansalaisuuden sai viime vuonna ennätysmäärä ihmisiä - keski-iältään 29-vuotiaita
Lääkäriliitto tiedotti kannastaan eutanasian laillistamiseen - tähän se päätyi
Näytä lisää