3 asiaa, jotka Berliinissä kannattaa kokea ja nähdä - Saksassa keikkaileva Samu Haber paljastaa

20.09.2015 18:15 - Rea Tallgren

Sunrise Avenuen nokkamies Samu Haber viihtyy usein Berliinissä. Nyt mies antaa vinkkinsä siihen, mitä kaikkea Berliinissä kannattaa kokea ja nähdä. 

Sunrise Avenue kiertää ahkeraan keikkailemassa Saksassa. Lempikaupungikseen maassa yhtyeen laulaja Samu Haber nimeää Berliinin. Berliinissä on monia asioita, joita Haber hehkuttaa. 

- Siellä saa caffè latten eurolla, oluen 1,5 eurolla ja hotelliyön 40 eurolla. Kaikki on todella edullista ja siellä saavat kaikki olla juuri sitä, mitä ovat. Kaikki sopivat joukkoon Haber hehkuttaa. 

- Sinne lentää Helsingistä reilun tunnin, sekin on todella siistiä. Berliini on yhdistelmä rujoa historiaa, edullista kulinarismiä ja vapaata fiilistä. 

Haberin täsmävinkit kaupunkiin matkaaville ovat seuraavat: 

1. Syöminen

DUDU-ravintola. 

- Yksi lempiravintoloistani maailmassa. Todella edullinen, mutta sieltä saa kaikkea sushista fileisiin. Pitkät pöydät ja pitkät puupenkit, ja siellä istutaan aivan lähellä toisiaan ja siellä on kauhea meteli. Tunnelma on ainutlaatuinen. 

Dudu, Torstrasse 134, 10119 Berlin.

2. Juhliminen

- Klubimaailma Berliinissä on jäätävä. Joka päivä siellä esiintyy upeita, maailmanluokan artisteja. Löytyy kaikkea räpistä jazziin. Friedrichshainin alueella esimerkiksi sellainen paikka kuin Cassiopeija kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. 

Cassiopeija, Revaler Str. 99, 10245 Berlin.

3. Historia 

- Historiasta voi oppia paikan päällä paljon. Kannattaa käydä katsomassa juutalaisten hautausmaita ja rajanylityspaikka Checkpoint Charlie. 

Checkpoint Charlie, Friedrichstraße 43-45, 10117 Berlin


Kilpailut

Uusimmat