Häämatkalle paratiisiin - 7 taianomaista kohdetta

30.09.2014 12:42 - Reija Saarinen

Unelmien häämatkan voi kokea vaikka Las Vegasissa tai romanttisessa Venetsiassa.

Häämatka on viimeinen silaus tuoreelle avioelämälle. Sitä varten säästetään pitkään ja siltä odotetaan paljon. Nyt hintavertailusivusto Trivago on listannut seitsemän unelmakohdetta lemmenlomaa varten. 

1. Mandarin Oriental Las Vegas *****

Las Vegasissa vihitään vuosittain yli 110 000 rakastunutta paria, mutta se on ihanteellinen kohde myös kuherruskuukauden viettoon. Las Vegas Boulevardin varrella, aivan kaupungin sydämessä sijaitseva Mandarin Oriental Las Vegas tarjoaa ihastuttavat puitteet ensimmäiselle yhteiselle matkalle avioparina.

2. The Westin Europa & Regina, Venetsia *****

Ainutlaatuinen Venetsia kauniine kanaaleineen on yksi maailman romanttisimmista kaupungeista ja häämatkakohteiden ehdotonta kärkeä. Canal Granden vartta koristava hotelli Westin Europa & Regina on täydellinen paikka kuherruskuukauden viettoon, erityisesti upeutensa ja historiansa ansiosta - hotellirakennus syntyi yhdistämällä viisi 1800- ja 1900-luvun palatsia. Elämyksen täydentää hotellihuoneen terassilta avautuvat näkymät Santa Maria della Salute -kirkolle.

3. Shangri-La London at The Shard, Lontoo *****

Euroopan korkeimman pilvenpiirtäjän on suunnitellut arvostettu italialainen arkkitehti Renzo Piano ja hotelli yltää rakennuksen 34. kerroksesta 52. kerrokseen asti. Shangri-La tarjoaa upeat puitteet unelmien häämatkaa varten ja mikä parasta, Lontoon tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat hotellin lähiympäristössä.

4. The Surrey, New York *****

The Surrey sijaitsee vain muutaman askeleen päässä New Yorkin Central Parkista ja on eittämättä koko Manhattanin romanttisin hotelli. Avattuaan ovensa vuonna 1926, The Surrey on saanut kunnian majoittaa lukuisia maailmankuuluja julkisuudenhenkilöitä, jotka arvostavat hotellin erinomaista palvelua ja ennenkuulumatonta luksusta. Manhattanin vilkasta elämää pääsee pakosalle hotellin kattoterassille, joka illan hämärtyessä tarjoaa lemmenlomalaisille uskomattoman valoshown New Yorkin yllä.

5. Ciragan Palace Kempinski Istanbul *****

Istanbul - kahden maanosan ja lukemattomien kulttuurien kaupunki - on sykähdyttävä kohde niin hää- kuin lomamatkallekin. The Ciragan Palace Kempinski sijaitsee Bosporinsalmen Euroopan puoleisella rannalla. Istanbulilaiseen tyyliin sisustetun luksushotellin huoneiden ja sviittien parvekkeilta avautuu näkymä Bosporinsalmelle.

6. The Ritz-Carlton Cancun *****

Meksikon Playa del Carmen valkeine hiekkarantoineen ja kimaltelevine merivesineen lukeutuu häämatkakohteiden parhaimmistoon. The Ritz Carlton Cancun tarjoaa vierailleen aitoja meksikolaisia elämyksiä aina kulinarismista mayalaiskulttuuriin sekä Tequila-maistiaisista joogatunteihin ja syvänmerenkalastukseen asti. Jokaisesta hotellin 365 huoneesta ja sviitistä avautuu upea merinäköala ja romanttisen päivän täydentää kynttiläillallinen yksityisen rantakatoksen alla auringonlaskua ihaillen.

7. The Shore at Katathani, Kata Noi Beach

Smaragdinvihreän meriveden ympäröimät 35 kaunista villaa koristavat Thaimaan Kata Noi Beachin rantaa. Vain alle tunnin ajomatkan päässä Phuketista häämatkalaiset voivat kokea unelmiensa kuherruskuukauden. The Shore at Katathani -lomakylästä löytyy oma kylpylä sekä korkealuokkainen ravintola Le Port, joka tarjoilee niin perinteisiä Thai-ruokia kuin kansainvälisiä annoksia.

Lähde: Trivago

Kilpailut

Uusimmat