Vietä unelmaloma edullisemmin - 5 täsmävinkkiä

25.02.2015 13:45 - Rea Tallgren

Finnair antaa hyvät vinkit siihen, miten oman loman hintaa saa tingittyä tarvittavan verran alaspäin.

Jos haluat, ettei loma jätä sinua laskemaan pennosia koko loppuvuodeksi, kannattaa ottaa käyttöön viisi täsmävinkkiä, kun lomaa on varaamassa.

1. Lomaile eri aikaan kuin muut

Jos lomailuajankohtasi joustaa, nauti joulunpyhistä ja koulujen kesälomista Suomessa. Säästät rahaa suuntaamalla unelmalomalle lämpöön sesonkiaikojen ulkopuolella. Lisäksi vältät myös ruuhkat rannoilla.

2. All Inclusive saattaa tulla halvemmaksi

Vältyt yllättäviltä lovilta lompakossa, kun varaat All Inclusive -palvelun. Kun lomasyömiset ja juomat kuuluvat loman hintaan, voit käyttää kaiken ylimääräisen matkakassasta esimerkiksi tuliaisten hankkimiseen.

3. Lennä pikkukentälle

Monien lomakohteiden kyljessä on päälentokenttää pienempiä kenttiä, joille lentäminen on edullisempaa ja usein myös kätevämpää kuin isoille kentille lentäminen.

4. Kikkaile lennoilla

Lomalennoilla pääset moniin kohteisiin suoraan ilman vaihtoja, myös kaukokohteisiin. Lomalentoja on mahdollista ostaa myös yhdensuuntaisina ja erityisesti talvi- ja kesäkausien vaihteessa yhdensuuntaisia lentoja saa superedullisesti.

5. Valitse halpa kohde

Pienellä budjetilla matkustaessasi kannattaa suunnata nokka kohti edullisen hintatason kohteita. Tällaisia ovat vaikkapa Bulgaria ja Turkki. Edullisen hintatason maissa syöt, juot ja lomailet muutenkin pikkurahalla.

Kilpailut

Uusimmat