Kuva: Senja Rapila

Voice.fi -sivustolla starttasi uusi kauneusblogi Iris - lue, millaisia kauneusvinkkejä on luvassa

01.02.2019 08:45 - Katariina Auvinen

Blogin takaa löytyy pitkällisen uran kauneustoimittajana tehnyt Katja Nygård.

Voice.fi -sivustolle on saapunut uusi kauneutta ja lifestylea käsittelevä blogi Iris, jonka takaa löytyy pitkän uran kauneustoimittajana tehnyt Katja Nygård, 40. Blogin perustaminen on muhinut naisen mielessä jo pitkään, mutta nyt tähdet osuivat kohdilleen ja aika tuntui oikealta kirjoittamiselle. Nygård on kahden lapsen äiti, joka rakastaa kauniita asioita ja etsii itsekin inspiraatiota muun muassa erilaisia blogeja lukemalla. 

- Haluan kirjoittaa kauneudesta, koska kauneustoimittajakokemukseni ansiosta uskon pystyväni auttamaan ihmisiä. Blogi ei kuitenkaan tule painottumaan pelkästään meikkeihin ja kosmetiikkaan vaan myös sisäiseen kauneuteen sekä muihin lifestyleaiheihiin, hän kiteyttää. 

Naisella on jo tulevia blogipostauksia mielessä, joista yksi tulee keskittymään näppäriin kauneusnikseihin. Hän kuitenkin uskaltaa jo nyt paljastaa erään kikan, jota hän itsekin noudattaa oman meikin tekemisessä. 

- Monilla ihmisillä toinen kulmakarva on hiukan ylempänä kuin toinen. Kuulin eräältä meikkaajalta, että kannattaa meikata kulmat värillä niin, että vahvistaa korkeammalla olevan kulmakarvan alaosaa ja tehdä päinvastoin toiselle. Näin kulmien korkeuseroa saadaan optisesti tasoitettua ja näyttämään siltä, kuin ne olisivat samalla korkeudella, Nygård neuvoo. 

Nygård itse kertoo pyrkivänsä panostamaan erityisesti ihonhoitoon, koska hyvin hoidetulle iholle meikin tekeminenkin on helpompaa. 

- Kaikki ihmiset ovat kuulleet jo ravinnon ja veden juomisen merkityksestä hyvinvointiin, mutta tarkoitukseni on antaa myös konkreettisia vinkkejä erityisesti ihonhoitoon ja meikkaamiseen liittyen, hän pohtii. 

Pääset lukemaan blogia täältä.

Voit seurata blogia myös Instagramissa

Kilpailut

Uusimmat