Muotiviikko alkaa, julkkikset ottivat varaslähdön - katso kuvat

09.02.2012 10:15 - Mikko Räsänen

New Yorkin muotiviikkojen avajaisjuhlissa nähtiin hulppeita punaisia iltapukuja julkkiskaunotarten päällä.

New Yorkin muotiviikkojen käynnistymistä juhlittiin avajaisjuhlissa, joiden kutsuvieraslistat oli täynnä kovan luokan julkkisnimiä. Alla on kuvagalleriaan kaksista avajaisjuhlista. Ei ole vaikeaa huomata, kummissa juhlissa pukujen väritoiveena on ollut punainen.

Näyttelijä Rose McGowan muistetaan muun muassa Siskoni on noita -sarjasta.

Jenna Elfman oli toinen Dharma & Greg -sarjan päätähdistä. Sen jälkeen hän ei ole saanut aivan yhtä näkyviä rooleja.

Gloria Estefan on 54-vuotiaanakin upean kaunis nainen. Gloria kävi muutama vuosi sitten lomalla Helsingissä, ja hän sai olla suhteellisen rauhassa ihailijoilta, sillä Estefan ei ole Suomessa yhtä tuttu julkkiskasvo kuin USA:ssa tai Latinalaisessa Amerikassa.

Rebecca Romijnin merkittävimpiin rooleihin kuuluu Mystikon rooli X-Men -elokuvissa. Monet eivät kuitenkaan tiedä tätä, koska Rebeccaa on vaikea tunnistaa sini-ihoisen Mystikon meikkikerroksen alta. Ugly Betty -sarjassa Rebecca sentään sai näytellä tunnistettavasti omana itsenään.

Hiltonin perijätärsiskoksista se hillitympi eli Nicky saapui myös katsomaan muotiviikon avausta.

Laulaja Janelle Monae luotti klassiseen musta-valkoiseen väriyhdistelmään.

Sarah Jessica Parker on itseoikeutetusti paikalla, kun New Yorkin kerma juhlii. Sinkkuelämää-sarja teki New Yorkissa asuvasta Parkerista yhden kaupungin tunnetuimmista kasvoista. Sinkkuelämää saa ensi syksynä jatkoa Carrien nuoruusvuosista kertovalla sarjalla. Parker ei kuitenkaan ole mukana siinä vaan Carrieta näyttelee Gossip Girl -sarjasta tuttu Blake Lively.

Säihkyvän kaunis Elizabeth Hurley, 46, oli tullut New Yorkin muotiviikoille Englannin Gloucesterissa, missä hän asuu miehensä ja poikansa kanssa.

Kilpailut

Uusimmat