15 kauneusfaktaa, jotka jokaisen naisen tulisi tietää

28.08.2014 16:55 - Linda Arponen

Maailma on pullollaan kauneuteen liittyviä vinkkejä, joista jokaisen kannattaa valita itselleen sopivimmat.

Kauneusmaailmassa on lukemattomia faktoja ja niksejä, joilla neuvotaan naisia näyttämään paremmilta.

Kaikkia vinkkejä ei kenenkään tarvitse käyttää hyväkseen, mutta mitä enemmän niistä tiedät, sitä paremmin olet valmistautunut eteesi ilmaantuviin kauneusongelmiin.

Seuraavassa on lista kauneusfaktoista, jotka joka naisen olisi hyvä tietää.

1. Ennen kuin meikkaat, laita kasvoihin kosteusvoidetta ja pohjustusvoidetta.

2. Älä laita liikaa kiiltoa kasvoihin. Jos silmämeikkisi on kiiltävä, laita vastapainoksi mattapintaista huulipunaa.

3. Harjaa kiharat hiuksesi sormillasi, jos haluat saada niistä pörröisemmän näköiset.

4. Rajaa silmäsi valkoisella värillä, jotta ne näyttävät vähemmän punoittavilta.

5. Jos haluat sileät hiukset, käytä hiusseerumia.

6. Kun valitset huulipunaa, muista oma ihonsävysi. Jos ihosi on lämpimän sävyinen, valitse lämmin punainen, jos ihosi on viileän sävyinen, valitse viileämpi puna.

7. Jos punainen huulipuna tuntuu liian rohkealta valinnalta, levitä sitä sormenpäilläsi, jotta lopputulos on kevyempi.

8. Allergialääkkeiden antihistamiinit kuivattavat ihoa, joten älä käytä raskasta meikkivoidetta flunssa-aikana. Kokeile mieluummin sävytettyä kosteusvoidetta.

9. Jotta saat pysyvät kiharat, varmista, että hiukset ovat täysin kuivat, ennen kuin aloitat niiden kihartamisen. Muista laittaa kosteisiin hiuksiin lämpösuojasuihketta, jotta hiukset pysyvät kunnossa.

10. Älä puristele finnejä, sillä sormiesi bakteerit luovat lisää punoitusta. Toisin sanoen jokainen kosketus vain pahentaa tilannetta.

11. Muista kuoria ihosi, jotta pääset eroon kuolleesta ihosolukosta. Älä kuitenkaan kuori enempää kuin 2-3 kertaa viikossa, ettei ihosi kuivu. Käytä hellävaraisempaa kuorinta-ainetta kasvoillesi ja järeämpää muulle keholle.

12. Pese kasvosi aina ennen nukkumaanmenoa. Yöksi kasvoihin jääneet meikit eivät näytä koskaan hyviltä.

13. Jotta hiuksesi pysyvät koko päivän tuuheina, älä liu'uta sormiasi hiustesi lävitse. Käsissäsi oleva öljy ja rasva voivat latistaa hiuksiasi.

14. Älä pese hiuksiasi joka päivä. Jatkuva shampoopesu kuivattaa hiuksia, jolloin päänahka luo enemmän öljyjä korvatakseen menetetyn kosteuden. Käytä mieluummin kuivashampoota tai laita hiuksesi kiinni, kun ne ovat öljyisen tuntuiset.

15. Puhdista meikkipussisi vähintään kerran vuodessa ja hankkiudu eroon vanhoista tuotteista, jotka voivat olla vanhentuneita tai joita et enää käytä.

Lue pidempi lista täältä.

Olemme kertoneet aiemmin kauneussaloista, jotka jokaisen naisen tulisi hallita kolmekymppisenä. Voit lukea jutun täältä.

Lähde: Beauty High

Kilpailut

Uusimmat