Suuri huulipunatesti: Kevään parhaat uutuudet - löydä omasi!

23.04.2013 07:15 - Karoliina Kotala

Voicen toimitus testasi kevään huulipunauutuudet. Ihastuimme reippaisiin väreihin, ja myös rohtuneet huulet löysivät oman punansa. Annoimme kevään punille ruusuja - ihanimmat saivat kokonaista 5 kappaletta!

Alla kooste kevään tuoreimmista uutuuksista arvioineen:

Tuote 1: Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm


Testissä sävy: 06 Roomiest Rose

Mitä lupaa: Kosteuttaa kuivia ja rohtuneita huulia, madaltaen huulten pintajuonteita. Intensiivinen, täyspeittävä väri.

Arvio: Tuotteessa parasta oli väri, joka erottui hyvin. Päivän aikana punaa piti lisätä pariin otteeseen. Koostumus oli rasvainen ja pehmeän tuntuinen, muistutti värillistä huulirasvaa. Erityiskiitosta tuote saa hyvästä levittyvyydestään, jota auttoi huulikynän muoto. Rajauskynälle ei ollut tarvetta ja vaikutti riittoiselta.

Suositushinta: Noin 22 euroa

Tuote 2: Lumene Miracle Lip Sorbet Huulikiiltokynä


Testissä sävy: 13 Kukkaketo

Mitä lupaa: Tuotteessa yhdistyy huultenrajaus, väri, kiilto ja hoitavuus. Kosteuttaa huulia kuin hoitotuote.

Arvio: Hempeä sävy hohti juuri sopivasti, ja erityisesti ihastuin tuotteen tuoksuun. Koostumus oli kevyt ja kosteuttava, eikä huulilla ollut paksun huulikiillon tuntua. Helppo kantaa mukana ja nopea lisätä huulille ilman peiliäkin.

Suositushinta: 12,90 euroa

Tuote 3: Avon Perfect Kiss Lipstick


Testissä sävy: Pink Wink

Mitä lupaa: Peittävä puna, joka hoitaa huulia ja saa huulet pehmeiksi.

Arvio: Kauniin intensiivinen väri oli juuri sopivan pinkki, mutta silti heleä ja raikas. Punaa piti lisätä päivän aikana, mutta pysyi silti kohtalaisen hyvin. Koostumus oli öljyinen ja melko liukas. Uskoisin sopivan hyvin kuiville huulille, muuten voi olla liian vetinen. Erityiskiitosta tuote saa ihanasta tuoksustaan ja kosteuttavasta koostumuksesta.

Suositushinta: Noin 9,95 euroa

Tuote 4: Young Blood Lipstick


Testissä sävy: Vivid

Mitä lupaa: Kosteuttava huulipuna, joka pysyy huulilla hyvin. Mineraalit hoitavat huulia tehokkaasti.

Arvio: Hiukan vieras sävy vaati totuttelua, mutta sopii luonnollisuutensa puolesta hyvin arkeen. Hiukan kuivakka koostumus tuntui todella erikoisen kuivalta huulissa, mutta tuote pysyi huulilla uskomattoman hyvin. Erinomainen varmasti kosteille huulille. Todella riittoisa ja kätevän pieni. Erityiskiitosta tuote saa siitä, ettei se sisällä turhaa glitteriä, vaan on väriltään tyylikkään runsas.

Suositushinta: Noin 30,65 euroa

Tuote 5: Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick



Testissä sävy: Vibrant Pink

Mitä lupaa: Runsaspigmenttinen ja helppokäyttöinen tuote, joka antaa runsaasti väriä.

Arvio: Herkullinen sävy todella vastasi sitä mitä odottikin, ja väri oli pigmenttinen ja paksu. Kynämäisen muodon vuoksi rajauskynälle ei ollut tarvetta, ja tuote oli todella helppo levittää. Odotin tuotteen olevan kuiva, mutta se paljastuikin huulia kosteuttavaksi ja miellyttäväksi. Pysyi myös huulilla yllättävän hyvin.

Suositushinta: 12,90 euroa

Tuote 6: Clarins Baume Cristal Crystal Balm


Testissä sävy: Crystal Mandarin 06

Mitä lupaa: Toimiva kombinaatio läpikuultavaa väriä ja hoitavaa ja korjaavaa rasvaa. Helppo levittää.

Arvio: Sävy oli kauniin oranssi, olematta kuitenkaan liian porkkana. Sävy pysyi hyvin huulilla, vaikka koostumus onkin enemmän huulikiiltoa muistuttava, joten väri ei pysy aivan perushuulipunan tavoin. Koostumus tuntui ihanan hoitavalta ja ihanan täyteläisiltä huulilta. Tuotteen levittäminen oli hiukan vaikeaa, jos väriä halusi saada myös amorinkaareen, sillä tuotteessa väri tulee pääosin keskeltä ja reunoilla on punan hoitava osuus. Sen vuoksi, jotta väriä saa ylös asti, joutuu värittömällä kiilto-osalla vetämään jonkin verran huulien yli.

Suositushinta: 24,30 euroa

Tuote 7: Lumene Moist Lipstick


Testissä sävy: 65 Perenoja Flowers

Mitä lupaa: Entistäkin hoitavampi ja kosteuttavampi lopputulos, jossa yhdistyy miellyttävä tuntu ja vahva väri.

Arvio: Herkullisen punainen sävy näytti huulilla yhtä upealta kuin tuote lupasikin, ja pienikin määrä punaa riitti sävyttämään huulia. Väri myös pysyi huulilla hyvin, eivätkä huulet tarvinneet syömisen tai juomisenkaan jälkeen värin lisäystä. Puna myös tuntui pehmeältä ja kosteuttavalta, ja levittyi siististi ja tasaisesti.

Suositushinta: 10,90 euroa

Tuote 8: Avon Ultra Color Rich


Testissä sävy: Brilliant Ruby

Mitä lupaa: Voidemainen väri ja pehmeä kiilto. Täyteläiset ja sileät huulet.

Arvio: Upean hehkuva väri, joka kirkkaiden hippusten vuoksi teki sävystä sädehtivän näköisen. Värin pysyvyys ei ollut paras mahdollinen, ja väri levisi hieman syödessä reunoille. Punan levittäminen oli helppoa, ja itse tuote oli kätevän kokoinen ja muotoinen.

Suositushinta: 9,00 euroa

Tuote 9: Maybelline Color Sensational Vivids


Testissä sävy: 900 Pink Pop

Mitä lupaa: Kirkkaat uutuusvärit ja pehmeän hoitava koostumus.

Arvio: Kaunis sävy pysyi huulilla todella hyvin ja tuntui asettuvan huulille jo levitettäessä. Puna myös pysyi huulilla syödessä ja juodessakin hyvin. Tuote tuntui kosteuttavalta, mutta silti sopivan pysyvältä. Erityiskiitosta tuote saa erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.

Suositushinta: 9,90 euroa

Raatiin kuului kahdeksan henkilöä.

Kilpailut

Uusimmat