3 Doors Down on perhe

10.11.2008 14:50 -

3 Doors Down -yhtyeen laulaja Brad Arnold kertoi Voicen Musiikkiuutisille, että koko kiertuehenkilökunta on yhtä perhettä. Arnold oli pahoillaan siitä, ettei hänen tyttöystävänsä voinut olla mukana heidän Euroopan kiertueella, koska hän olisi halunnut kokea kaikki asiat tyttöystävänsä kanssa.

Euroopan kiertueensa Suomeen päättänyt 3 Doors Down konsertoi Helsingin Jäähallissa viime lauantaina 8.11, ja Musiikkiuutiset haastatteli laulaja Brad Arnoldia ennen keikkaa. Arnold kertoi, että hänen paras ystävänsä jaksoi keikkaelämää vain neljä päivää.

"Hän tuli meidän kanssa kiertueelle ja neljän päivän jälkeen hän oli valmis lähtemään kotiin. Hän sanoi, että kiertue-elämä käy kunnon päälle.", Arnold naureskeli. Hän on itse kiertänyt 3 Doors Down -yhtyeen kanssa ympäri maailmaa kahdeksan vuotta ja yhtye on tunnettu pitkistä kiertueistaan.

"Kiertäminen on rankempaa talvella. Rakastan kesällä keikkailu, kun on festivaaleja jne. Talvikeikat ovat rankempia myös kurkulle. Vaikuttaa siltä, että kiertueelle lähteminen on myös vaikeampaa talvisin", Arnold kertoi.

Brad Arnoldin haastattelu nähdään myöhemmin POP-ohjelmassa.

Kilpailut

Uusimmat