3 Doors Down kuljettaa sinut pois pimeästä

11.11.2008 16:43 -

Amerikkalainen 3 Doors Down on pois pimeältä puolelta uudella albumillaan.Yhtyeen laulaja Brad Arnold kertoi Voicen Musiikkiuutislle, että uusi 3 Doors Down -nimeä kantava albumi on edeltäjäänsä valoisampi ja positiivisempi.

Edellisen Away From The Sun -albumin teon aikoihin yhtye olikin pimeällä puolellaan kertoi laulaja Brad Arnold. Uuden albumin tekemisessä oli erilainen tunnelma, ei enää niin synkkä.

"Uusi albumi on valossa tehty ja positiivisempi. Tätä albumia tehdessä ymmärsin miten tärkeää musiikki on ihmisille ja meidän faneillemme.", Arnold kertoi.

Brad Arnold painotti, että artistien on kannettava vastuu siitä, mitä he kirjoittavat kappaleisiinsa.

"Voit olla hyvä tai huono vaikutus. Jos minulla on mahdollisuus valaista ihmisiä, haluan tehdä sen, mieluummin kuin synkentää. En halua työntää ketään pimeyteen. Haluan ennemmin sanoa jotain sellaista, jota he tuntevat, mutta eivät välttämättä itse sanoisi. Kun joku sanoo sen kappaleessa, sen voi ehkä hyväksyä paremmin."

"Yritimme tehdä uudesta albumista avoimemman. Kappale johon voit samaistua on verrattavissa hyvään kirjaan, jolloin saat maalata oman mielikuvasi. Kirjoitan kappaleen mieluummin kuten kirjan, en elokuvaa joka on valmis paketti. ", Arnold kertoi.

3 Doors Down konsertoi Helsingin Jäähallissa viime lauantaina 8.11. Yhtye päätti Euroopan kiertueensa Suomeen.

Kuuntele Brad Arnoldin kommentit alta.

Kilpailut

Uusimmat